Je však nepravdepodobné, že nahradia WF-1000XM4.

Nová správa z portálu AndroidCentral naznačuje, ako by mohli vyzerať nové slúchadlá do uší od spoločnosti Sony. Pripravovaná novinka má označenie Sony WF-L900 alebo Linkbuds a vyznačuje sa skutočne netradičný dizajnom. Získané obrázky naznačujú, že a tento model slúchadiel bude vychádzať z rovnakého kruhového dizajnu ako Sony WF-1000XM4, ktoré patria medzi to najlepšie, čo sa na trhu s TWS slúchadlami nachádza.

Výrazne inak a svojsky vyzerajú “kruhy”, ktoré rozširujú dizajn slúchadiel. Okrem stabilizačnej funkcie sa zdá, že by mohli plniť aj funkciu “rozšírenia zvuku” aj mimo zvukovodu. 

Okrem toho Linkbuds nemajú žiadne nadstavce, ktoré by sa vsúvali do ucha. Aj napriek ich absencii sú slúchadlá údajne vybavené funkciou aktívneho potláčaním hluku, takže sa možno v prípade “kruhov” pozeráme aj na mikrofóny, ktoré majú túto funkciu zabezpečovať.

Súčasťou slúchadiel by nemali byť žiadne fyzická tlačidlá, takže sa očakáva, že ovládanie bude výhradne dotykové pomocou gest.

Zdroj ďalej informuje, že je málo pravdepodobné, že by model WF-L900 mal ambíciu nahradiť WF-1000XM4. To v podstate naznačuje aj modelové označenie, v ktorom sa nachádza číslo 900 a nie 1000. Čo sa týka ceny, tak očakávame, že určite nebude dosahovať úrovne vlajkového modelu WF-1000XM4, ale určite nebudú lacné.

Vo výbave slúchadiel nebudú údajne chýbať ani senzory priblíženia. Okrem toho sa dozvedáme, že Linkbuds budú k dispozícii v dvoch farbách: bielej a čiernej.

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.