Slúchadlá LinkBuds od Sony sme testovali pri športe, na cestách, ale aj v práci. Nová aktualizácia umožňuje tieto slúchadlá pripojiť naraz k dvom zariadeniam.

Pre koho sú určené?

Majú svoju charakteristickú vlastnosť v tom, že prepúšťajú okolitý zvuk. Je to dané ich tvarom a celkovou konštrukciou. Ak máte radšej slúchadlá so silným potlačením okolitého zvuku, LinkBuds nie sú slúchadlá pre vás. ak ale chcete byť bezpeční na cestách a zároveň mať aj kontakt s okolitým svetom, toto je riešenie, ktoré ste hľadali.

Určite ich prepojte s aplikáciou

Podstatná ja aj aplikácia, ktorá prichádza so slúchadlami. Pomocou nej nastavíte napr. ekvalizér, rozhodnete sa ako budú slúchadlá reagovať na dotyk prsta. Aplikácia tiež umožňuje update firmware slúchadiel.

Pokojne sa dajú nosiť celý deň

My sme si všetko nastavili podľa seba a teraz máme slúchadlá v ušiach celý deň. Zo začiatku musíte prísť na to, ako sa dávajú do uší, ale potom je to perfektné v tom, že vám slúchadlá nevypadnú z ucha a zároveň vás neobťažujú. Nemáte spotené uši ani v teplejšom prostredí (testovali sme počas MWC v Barcelone), okrem počúvania hudby sa dajú použiť na telefonovanie a prenášaný zvuk je veľmi dobrý,

Prevádzka na batériu

Na jedno nabitie vydržia na jeden deň, puzdro postačí zhruba na jedno nabitie. Pri našom používaní sa puzdro zašpinilo, tu je vidieť, že je vyrobené z recyklovaných materiálov. Stačí ale otretie handričkou a sú ako nové.

Cena: 180 eur

Zapožičal: Sony

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.