Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sony predstavuje svoj najnovší soundbar HT-S2000. Tento 3.1-kanálový soundbar s podporou Dolby Atmos/DTS:X prináša filmový priestorový zvuk vďaka technológiám Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround.

Vďaka novo vyvinutému systému na zdokonalenie zvuku prináša HT-S2000 trojrozmerný priestorový zážitok aj pri prehrávaní stereofónneho obsahu. Stredový reproduktor zabezpečuje čisté dialógy, zatiaľ čo vstavaný dvojitý subwoofer prináša hlboké basy. Tento soundbar bude tiež prvým zariadením kompatibilným s novou aplikáciou Sony | Home Entertainment Connect.

Pohlcujúci priestorový zvuk

Pomocou technológií Vertical Surround Engine a S-Force Pro Front Surround vytvára model HT-S2000 priestorový zvuk ako v kine, ktorý vám umožní vychutnať si kvalitu Dolby Atmos a DTS:X. Pomocou unikátnej virtuálnej technológie Sony vytvára HT-S2000 pohlcujúci zvukový zážitok bez nutnosti použitia ďalších reproduktorov. Vďaka technológii Vertical surround engine, ktorá zvuk šíri nad vami a technológii S-Force Pro, ktorá reprodukuje zvuk zo strán, budete mať pocit, ako by ste si s HT-S2000 priniesli domov celé kino.

S novo vyvinutým systémom na zdokonalenie zvuku od spoločnosti Sony si môžete vychutnať trojrozmerný priestorový zvuk nielen pri obsahu vo formáte priestorového zvuku, ale aj pri stereofónnom obsahu, ako je video alebo hudobný obsah streamovaný z internetu alebo zo zariadení s technológiou Bluetooth®. Jedinečná technológia spoločnosti Sony analyzuje zvukovú stopu v reálnom čase, rozdeľuje zvuk na jednotlivé zložky (napríklad hlasy, zvukové efekty alebo hudobné nástroje) a úplne vás nimi obklopí. Takmer čokoľvek, čo sledujete, tak pretvorí na vzrušujúci a pohlcujúci zážitok.

Čisté dialógy, mocné a sýte basy

Model HT-S2000 je vybavený špeciálnym stredovým reproduktorom na čisté dialógy a vstavaným dvojitým subwooferom zabezpečujúcim výrazné basy. Spoločne šíria čistý a širokospektrálny zvuk po celej miestnosti. Kľúčovou technológiou na dosiahnutie vyššieho akustického tlaku s menším skreslením a väčšou čistotou hlasu je reproduktorová jednotka X-balanced od spoločnosti Sony.

Predstavujeme novú aplikáciu Home Entertainment Connect

Nastavenie a používanie soundbaru je vďaka aplikácii Sony | Home Entertainment Connect jednoduchšie ako kedykoľvek predtým[1]. Prevedie vás úvodným nastavením, pomôže s riešením problémov a umožní vám plne ovládať hlasitosť, zvukové polia a ďalšie funkcie priamo zo smartfónu. Ponúka tiež užitočné informácie, napríklad odporúčania funkcií, nové aktualizácie softvéru a ďalšie.

Ešte lepší zážitok z domáceho kina

Voliteľný bezdrôtový subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3)[2] zabezpečí bohatý zvuk basov. Ak si chcete zážitok ešte viac vychutnať, pridajte voliteľné bezdrôtové zadné reproduktory Sony (SA-RS3S)1 a filmový zážitok tým ešte viac umocníte. V spojení s kompatibilným televízorom BRAVIA TV™1 [3], sa nastavenie zvuku soundbaru automaticky zobrazí v ponuke rýchleho nastavenia BRAVIA na jednoduché ovládanie.

S ohľadom na udržateľnosť  

Audio produkty na domáce použitie od spoločnosti Sony sú navrhnuté nielen tak, aby prinášali vynikajúci zvukový zážitok, ale aj s ohľadom na životné prostredie. Spoločnosť Sony sa zaviazala používať pri výrobe svojich produktov a obalov menej plastov. Na výrobu niektorých častí HT-S2000 sa používa špeciálne vyvinutý recyklovaný plast[4], ktorý umožňuje spoločnosti Sony dosiahnuť vynikajúce akustické parametre pri použití recyklovaných plastov. Približne 95 % obalu je vyrobených z recyklovaného papiera a materiálov na báze papiera. Tým sa minimalizuje použitie plastov [5]

Ceny a dostupnosť

Odporúčaná cena modelu HT-S2000 je 499 EUR a počas júla k nemu u vybraných obchodníkov dostanete noise cancelling slúchadlá WF-C700N ako darček.


[1] Aplikáciu si môžete stiahnuť z Google Play a App Store. Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér podliehajú podmienkam a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené. Ich používanie môže byť spoplatnené, môže vyžadovať registráciu a informácie o kreditnej karte.

[2] Dostupnosť produktov sa v jednotlivých krajinách/regiónoch líši.

[3] Integrované používateľské rozhranie je k dispozícii pri kompatibilných modeloch. https://www.sony.net/hav_faq 

[4] V závislosti od doby výroby nemusia byť na výrobu dielov použité recyklované plasty.

[5] Okrem náterových hmôt a lepidla.

Značky: