Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Získajte filmový zvuk na každom mieste vďaka technológii 360 Spatial Sound Mapping
  • Premeňte stereo na priestorový zvuk pomocou jedinečnej technológie zdokonaľujúcej zvuk od spoločnosti Sony
  • Bohatý zvuk vypĺňajúci miestnosť
  • Stvorený na prenášanie z miestnosti do miestnosti a kamkoľvek na cesty

Spoločnosť Sony predstavuje HT-AX7 – prenosný kinosystém, ktorý ponúka nový spôsob ako si vychutnať zábavu s priestorovým zvukom, ktorý zaplní celú miestnosť, kdekoľvek vo vašej domácnosti. Stačí jednoducho rozmiestniť tri reproduktory okolo seba a môžete si vychutnať podmanivý zvukový zážitok nielen v obývačke, ale aj v spálni, na balkóne alebo v akomkoľvek inom priestore, ktorý si sami vyberiete.

Kinematografický zvuk kdekoľvek

Ponorte sa do priestorového zvuku vďaka technológii 360 Spatial Sound Mapping od spoločnosti Sony. Technológia 360 Spatial Sound Mapping vytvára niekoľko virtuálnych reproduktorov vpredu, vzadu a nad hlavou. Pocit priestorového zvuku, podobný tomu v kine, zažijete jednoduchým rozmiestnením týchto troch reproduktorov okolo seba bez toho, aby ste museli realizovať špeciálne inštalácie, ako je napríklad zabudovávanie reproduktorov do stropu.

Model HT-AX7 je tiež vybavený algoritmom na zvýšenie kvality zvuku od spoločnosti Sony, ktorý dokáže premeniť stereofónny zvuk na trojrozmerný priestorový zvuk. Technológia na zvýšenie kvality zvuku (upmixer) analyzuje zvuk v reálnom čase, oddeľuje jednotlivé zložky zvuku a prerozdeľuje ich tak, aby vytvárali pohlcujúci zážitok z počúvania. Ak chcete zažiť efekt podobný priestorovému zvuku, aktivujte efekt zvukového poľa, aj keď ide o dvojkanálový obsah, napríklad obsah zo streamovacích služieb.

Bohatý zvuk napĺňajúci miestnosť

Umiestnením troch reproduktorov do rohov miestnosti dokáže systém HT-AX7 vytvoriť zvuk, ktorý zaplní celú miestnosť a spríjemní vaše každodenné činnosti – od domácich prác až po večierky a ešte viac zvýrazní vašu obľúbenú hudbu a obsah. Nastavuje sa jednoducho bez toho, aby vyžadoval špeciálnu konfiguráciu, stačí len umiestniť reproduktory a prepnúť efekt zvukového poľa, aby ste si mohli vychutnať ničím nerušený zážitok. Vďaka kompletne bezdrôtovému pripojeniu ho môžete nastaviť bez toho, aby ste sa museli starať o zložité rozmiestnenie.

Ľahko prenosný

Vďaka až 30-hodinovej výdrži batérie a bezdrôtovému pripojeniu prostredníctvom technológie Bluetooth® môžete prehrávač HT-AX7 ľahko preniesť do akejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti a pripojiť ho k svojim obľúbeným zariadeniam. Na rozdiel od tradičných systémov domáceho kina, ktoré vyžadujú, aby ste sedeli pred televízorom, vám prenosná konštrukcia prehrávača HT-AX7 umožní vychutnať si obsah úplne novým spôsobom; na akomkoľvek zariadení s technológiou Bluetooth.

Navyše nemusíte používať žiadne káble, ktoré by narušovali usporiadanie miestnosti. Elegantný a všestranný dizajn modelu HT-AX7 sa jednoducho zladí s akýmkoľvek interiérom, takže pôsobí štýlovo a kompaktne. Odnímateľné zadné reproduktory, s ľahkou konštrukciou a možnosťou prenášania jednou rukou, môžete pohodlne umiestniť kamkoľvek sa vám zapáči.

Žiadny rozruch, len zábava

Model HT-AX7 je tiež možné nastaviť pomocou aplikácie Sony | Home Entertainment Connect. Akonáhle si aplikáciu stiahnete, prevedie vás úvodným nastavením a riešením prípadných problémov a umožní vám kompletné ovládanie hlasitosti zvukového poľa a ďalších funkcií a to všetko z vášho chytrého telefónu.

Vďaka technológii Bluetooth® je pripojenie modelu HT-AX7 k vášmu zariadeniu bezproblémové. Bezdrôtové zadné reproduktory sa automaticky spárujú s hlavnou jednotkou a vy tak môžete reproduktory rozmiestniť po miestnosti, stlačiť tlačidlo play a ponoriť sa do deja.

S ohľadom na životné prostredie

Ponuka audio produktov Sony pre domácnosť je koncipovaná nielen na vynikajúci zvukový zážitok, ale aj s ohľadom na životné prostredie. Spoločnosť Sony sa zaviazala, že bude pri výrobe svojich produktov a obalov používať menej plastov. Telo reproduktora využíva textilný materiál vyrobený zo 100 % recyklovaných PET fliaš [i]  a využíva recyklované plasty [ii]. Jednotlivé obaly obsahujú patentovaný originálny zmesový materiál [iii] spoločnosti Sony, ktorý sa získava z bambusu, cukrovej trstiny a recyklovaného papiera zozbieraného z trhu. Tento originálny zmesový materiál nám umožnil eliminovať používanie plastov pri výrobe obalov.

To všetko prispieva k zníženiu ekologického dopadu pri zachovaní vynikajúceho akustického výkonu a štýlového dizajnu. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte prosím: https://www.sony.net/electronics/eco-hav

Cena a dostupnosť

Model HT-AX7 bude v predaji od augusta 2023 s približnou cenou 550 €.  


[i] Polyethylentereftalát.

[ii] V závislosti od doby výroby nemusia byť recyklované plasty použité na výrobu dielov.

[iii] Vylúčené sú náterové a lepiace hmoty.

Značky: