Hlavnou novinkou je pokročilý snímač tepu.

O existencii náramku SmartBand 2 vieme už od júna. Výrobcu vtedy prezradila mobilná aplikácia, ktorá sa omylom dostala do obchodu Google Play. Jej popis prezradil, že nový fitness náramok bude obsahovať snímač tepu. Výrobca teraz predstavuje vlastnosti zariadenia oficiálne.

 

Novinkou je snímač tepu

SmartBand 2 je doplnok s viacerými snímačmi, zaznamenávajúci udalosti a životné funkcie. Poskytuje plnohodnotné informácie o vašej kondícii, zdraví a hladinách stresu. Zariadenie má totožné modulárne „jadro“ základovej dosky ako SmartBand, pričom monitorovanie pulzu a variabilitu srdcovej frekvencie snímajú akcelerometer a snímače srdcového rytmu.

SmartBand 2 automaticky zaznamenáva aktivity ako chôdza, beh a iné cvičenie a pri každej takejto činnosti mapuje vašu tepovú frekvenciu. Aplikácia Lifelog spoločnosti Sony pomôže sledovať pokrok a prináša zábavné porovnávacie postrehy s cieľom motivovať.

Náramok bude dostupný v 4 farebných prevedeniach

Náramok bude dostupný v 4 farebných prevedeniach

Zariadenie sa dostane na trh v septembri 2015 v 60 krajinách sveta za približne 119 EUR.

Úplný zoznam špecifikácií produktu nájdete na stránke: http://www.sonymobile.com/global-en/products/smartwear/smartband-2/specifications/

SmartBand_2_NOTIFICATION

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit