Sony prináša 2.1-kanálový soundbar HT-S400. Zaistí priestorový zvuk ako v kine do obývačky.

HT-S400 prináša silný zvukový zážitok vďaka technológií S-Force PRO Front Surround, tiež funkciám pre zreteľné dialógy a celkovému výkonu až 330 W.

Sony S400
Sony S400

Priestorový zvuk

Model HT-S400 umožňuje počúvať zvuk zo všetkých strán vďaka formátu Dolby Digital s vlastnou technológiou virtuálneho priestorového zvuku S-Force PRO Front Surround od spoločnosti Sony. Vďaka nej sa ocitnete priamo v centre diania svojich obľúbených filmov, pretože napodobňuje priestorový zvuk ako v kine. Už prostredníctvom predných reproduktorov dokáže technológia digitálneho spracovania z dielne Sony reprodukovať virtuálne priestorové zvukové pole.

Sony S400
Sony S400

Čistejší zvuk a dialógy

Predné reproduktory obsahujú reproduktory typu X-Balanced Speaker Unit, ktoré majú obdĺžnikový tvar, ktorý maximalizuje veľkosť membrány. Znižuje sa tým aj výchylka reproduktorov pri zachovaní akustického tlaku, čo vedie k menšiemu skresleniu a väčšej čistote hlasu.

Separated Notch Edge na reproduktore X-Balanced zlepšuje vertikálnu symetriu amplitúdy, ktorá je potrebná pre čistý zvuk. Toto dosahuje pomocou výrezov na okraji, ktoré pomáhajú kontrolovať napätie vo vnútri a mimo okraja membrány. Vďaka týmto dvom prvkom dosiahnete zreteľnú reč.

Bohatý zvuk basov

Soundbar je vybavený výkonným bezdrôtovým subwooferom s veľkým 160 mm reproduktorom, ktorý zabezpečuje hlbšie a bohatšie basy. Tento bezdrôtový subwoofer zvyšuje efekt basovej zložky.

Sony S400

Integrácia s televízormi BRAVIA

Pripojenie modelu HT-S400 k televízoru Sony BRAVIA je jednoduché. Vďaka integrovanému rozhraniu sa nastavenie soundbaru automaticky zobrazí v ponuke rýchleho nastavenia televízora BRAVIA a umožňuje pohodlné ovládanie nastavenia zvuku a hlasitosti pomocou diaľkového ovládača televízora BRAVIA.

Sony S400
Sony S400

Soundbar HT-S400 bol skonštruovaný tak, aby sa minimalizoval počet káblov. Soundbar prijíma zvuk z televízora BRAVIA bezdrôtovo.

Príjemné a intuitívne užívateľské prostredie

Soundbar bol navrhnutý tak, aby poskytoval dobrý zážitok vďaka jednoduchému diaľkovému ovládaniu, ktoré kombinuje pohodlný dizajn do ruky a ľahké ovládanie. Poskytuje aj jednoduchý prístup k režimu Voice mode pre jasnejšie dialógy a funkciu Night mode pre prípady, keď budete chcieť sledovať televíziu bez toho aby ste zobudili celý dom.

Sony S400
Sony S400

Jednoduché používanie zabezpečuje aj OLED displej na soundbare, ktorý ponúka prehľadné informácie o stave funkcií diaľkového ovládania, vrátane zdroja vstupu, hlasitosti a nastavenia zvuku.

Cena

Soundbar HT-S400 bude v predaji od apríla 2022 a jeho cena bude približne 279 €.

Zdroje: Sony

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.