Unikol dizajn pripravovaných slúchadiel do uší.

Nové informácie sa objavili na sociálnej sieti Reddit, ktoré nám poskytli prvý pohľad na TWS slúchadlá Sony WF-1000XM4. Obrázok znázorňuje modernejší dizajn, ktorý je oproti predchádzajúcim modelom menší a nenápadnejší. Predchádzajúci model bol síce veľmi pohodlný s kvalitným zvukom, ale výrazne vyčnieval z uší.

Zo zverejneného obrázka môžeme vyčítať niekoľko informácií a parametrov. Model WF-1000XM4 by mal na jedno nabitie vydržať hrať 6 hodín (s aktívnym ANC ). Slúchadlá s nabíjacím puzdrom však celkovo poskytnú 24 (6 + 18) hodín prehrávania. Očakávame, že maximálne výdrž sa bude pohybovať na úrovni 32 hodín (bez ANC).

Sony WF-1000XM4

Zdroj: TheWalkmanBlog

Uniknutá fotografia ukazuje kompaktný dizajn s medeným akcentom. Presne v tom mieste by sa mal nachádzať externý mikrofón na potlačenie hluku. Nechýba nadstavec (z pamäťovej peny), ktorý presne zapadne do ucha a poskytne vysokokvalitné pasívne odrušenie od okolia.

Aj keď sa únik javí ako presvedčivý, Walkmanblog je trochu skeptický. Spoločnosť Sony vydala slúchadlá s potlačením hluku WF-1000XM3 ešte v roku 2019, takže príchod nového modelu je očakávaný. 

Ak sú slúchadlá WF-1000XM4 na obrázku nižšie skutočné, dúfame, že sa čoskoro o nich dozvieme viac dôležitých informácií.

Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4, Zdroj: TheWalkmanBlog

Zdroj: TheWalkmanBlog

Titulný obrázok: GadgetTendency

Prečítajte si aj:

Duel Sony vs. Panasonic: Skutočne bezdrôtové slúchadlá

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.