Slúchadlá do uší ponúknu novú úroveň potláčania hluku.

O slúchadlách WF-1000XM5 bolo zverejnených pomerne veľa informácií, ktoré boli čoraz bohatšie na detaily. To zároveň naznačovalo, že pokračovanie populárnych vlajkových slúchadiel do uší od Sony, je tu čo nevidieť. Doterajšie správy potvrdili významné dizajnové zmeny, ktoré majú byť pre tento model charakteristické. Pokým slúchadlá WF-1000XM3 a WF-1000XM4 boli v porovnaní s konkurenciou pomerne veľké, tak tento nedostatok má vyriešiť práve nadchádzajúci model WF-1000XM5.

Aktuálne spoločnosť Sony zverejnila upútavku na uvedenie nového produktu, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou súvisí práve s pripravovanými WF-1000XM5. Udalosť je naplánovaná na 24. júla o 18:00 nášho času, o čom spoločnosť informovala na Twitteri. Text príspevku naznačuje príchod nových slúchadiel (WF-1000XM5) s ešte lepším aktívnym potláčaním hluku a kvalitnejším zvukom. 

Sony WF-1000XM5 oficiálny dátum uvedeniaZdroj: Sony
Sony WF-1000XM5 oficiálny dátum uvedenia

Nová slúchadlá od Sony dostanú elegantnejší, zaoblenejší dizajn v porovnaní so svojimi predchodcami. WF-1000XM5 sú aj veľmi ľahké – majú iba 5,9 g. Sú vybavené 8,4 mm meničmi Dynamic Driver X. Každé slúchadlo má tri mikrofóny, ktoré zrejme dokážu presne rozpoznať hluk, aby v prípade potreby optimalizovali zvuk. Podporované sú samozrejme aj technológie HiRes Audio a DSEE Extreme. Slúchadlá WF-1000XM5 majú integrované aj snímače kostného vedenia a technológiu Precise Voice Pickup, čo zabezpečí kvalitné hovory aj v hlučnom prostredí.

Slúchadlá budú využívať najnovší štandard Bluetooth 5.3 a majú tiež certifikát IPX4, čiže sú odolné voči potu a striekajúcej vode a podporujú aj viacbodové pripojenie. Maximálna doba prehrávania slúchadiel a puzdra je 24 hodín. Nebude chýbať podpora rýchleho nabíjania, ktorá už po 3 minútach na nabíjačke umožní hodinu prehrávania. 

Cena Sony WF-1000XM5 sa očakáva na úrovni 319,99 eur, čo znamená, že budú oveľa drahšie ako ich predchodca.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.