Prezradili to predobjednávky v nemeckom Mediamarkte.

Vlajková loď od Sony, model Xperia 1 III, bola predstavená v polovici apríla. Výrobca oznámil technické špecifikácie a kľúčové vlastnosti, medzi ktoré patrí aj úplne nová technológia teleobjektívu s variabilným optickým zoom – niečo také sme tu doteraz ešte nemali.

Ako to býva (ne)dobrým zvykom, Sony nešpecifikovalo dostupnosť telefónu v obchodoch. Uviedlo len, že sa dostane na trh začiatkom leta. Najnovšie informácie z Nemecka však prinášajú konkrétnejšie detaily o tom, kedy sa začne Xperia 1 III reálne predávať. Na správu upozornil portál gsmarena.

Nemecký obchod Mediamarkt v predstihu spustil predobjednávky na telefón a uvádza, že ho začne zákazníkom posielať 6. augusta 2021. Cena je 1 299 eur, v rámci predobjednávkovej akcie dostanú nemeckí zákazníci aj slúchadlá WF-XB700. Mediamarkt síce tieto informácie medzičasom stiahol zo svojej stránky, nakoľko predobjednávky majú byť oficiálne spustené až 9. júla – teda 4 týždne pred spustením predaja, avšak zahraničné portály ich stihli zachytiť.

Zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Sony Xperia 1 III a Xperia 5 III oficiálne: Takúto technológiu sme tu ešte nemali

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit