Naznačujú to uniknuté rendery.

Sony už čoskoro predstaví svoj prvý smartfón roka 2021 a najnovšie informácie naznačujú, že pôjde o model strednej triedy, Xperia 10 III. Ten ponúkne minimálne dizajnové zmeny v porovnaní so svojim predchodcom.

Xperia 10 II nás v redakcii zaujala a jej spracovanie sme si obľúbili, takže ak bude mať novinka naozaj takmer totožný dizajn, nebudeme to považovať za negatívum. Rendery, ako by mala Xperia 10 III vyzerať, zverejnil @onleaks na sociálnej sieti Twitter. Ten v minulosti publikoval viacero renderov smartfónov, ktoré sa následne ukázali byť pravdivé.

Sony Xperia 10 III

Sony Xperia 10 III. Zdroj: onleaks / Twitter, voice

Xperia 10 III ponúkne 6-palcový displej s malými rámikmi a bez výrezu či diery. Sony ostáva verné pomeru strán 21:9, pričom rozmery telefónu by mali byť 154 × 68 × 8,3 mm – v porovnaní s Xperiou 10 II sú zmeny v rozmeroch minimálne. Vo výbave nechýba 3,5 mm jack, bočný snímač odtlačkov prstov, tri zadné fotoaparáty a dva stereo reproduktory.

Na bližšie informácie o použitom procesore, pamäťových verziách a na konfiguráciu zadných fotoaparátov si budeme musieť počkať na oficiálne predstavenie.

Zdroj: onleaks

Prečítajte si aj:

Sony Xperia 10 II: Dokázala sa odlíšiť a upútať (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit