Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Sound Blaster Audigy Fx V2, najnovšieho prírastku do svojej dobre zavedenej série zvukových kariet Sound Blaster.

Presvedčivým faceliftom svojej predchodkyne Sound Blaster Audigy Fx, ktorá už bola sama osebe bestsellerom, ponúka vylepšenia kvality zvuku (vrátane možnosti upgradu prostredníctvom dcérskej dosky) a sadu SmartComms Kit pre bezproblémové online hovory. Sound Blaster Audigy Fx V2 je jednoducho najlepším výberom z cenovo výhodných možností upgradu  zvuku pre počítače.

Počúvajte rozdiel Sound Blaster

Sound Blaster Fx V2 je poháňaná známou technológiou Sound Blaster Acoustic Engine, ktorá poskytuje vysokokvalitný priestorový zvuk 5.1  a zvuk vo vysokom rozlíšení 24 bitov 192 kHz. Spolu s high fidelity DAC, ktorý je schopný dosiahnuť dynamický rozsah až 120 dB, ponúka táto zvuková karta čistý príjemný zvuk pre používateľov, ktorí chcú vylepšiť zvuk svojej základnej dosky pre filmy, hry a hudbu. Scout Mode, základná funkcia Sound Blaster, vylepšuje zvukové podnety v hre, takže užívatelia môžu lokalizovať útočníka iba „podľa ucha“.

Táto zvuková karta podporuje 5.1 kanálový zvuk na reproduktoroch ako aj  5.1 virtuálny priestorový zvuk na slúchadlách (až 600 Ω). Pre používateľov, ktorí chcú ešte viac, je k dispozícii samostatná dcérska doska Sound Blaster Audigy Fx V2 DBPro ako možnosť upgradu – používatelia si tak môžu vychutnať plný priestorový zvuk 7.1, prehrávanie vo vysokej kvalite DSD256 a optický výstupný port pre ešte väčšiu konektivitu.

Vďaka polovičnej výške a kompaktnému formátu je Sound Blaster Audigy Fx V2 o 16% menšia ako predchádzajúci model. V balení sa dodáva aj s vymeniteľnými konzolami na celú výšku a na polovicu výšky; vďaka čomu je osadenie zvukovej karty do počítača jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Inteligentnejší spôsob komunikácie

Sound Blaster Audigy Fx V2 funguje nad rámec typickej zvukovej karty; sada SmartComms Kit je sada inteligentných komunikačných funkcií, ktoré pomáhajú zjednodušiť spôsob komunikácie používateľov počas konferenčných hovorov a online chatov. Vďaka funkciám, ako sú VoiceDetect, NoiseClean-in a NoiseClean-out, môžu používatelia preskočiť zbytočné manipulovanie s ovládacími prvkami mikrofónu a zaistiť tak neustálu čistotu pri rozhovore s ostatnými bez rušivých zvukov na pozadí.

Ceny a dostupnosť

Cena Sound Blaster Audigy Fx V2 je 54,99 EUR; Sound Blaster Audigy Fx V2 DB Pro má cenu 17,99 EUR. Oba sú k dispozícii na Creative.com.

Pre viac informácií navštívte www.creative.com/SBFxV2.

Značky: