Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology rozšírila svoje herné zvukové portfólio na PC vydaním zvukovej karty Sound BlasterX AE-5 Plus, vylepšenej verzie pôvodnej zvukovej karty Sound BlasterX AE-5, s dokonalejším priestorovým zvukom, ktorý nielenže splní, ale dokonca predčí očakávania  PC herných nadšencov.

Slávny Sound BlasterX AE-5 bol dvojnásobne ocenený ako CES 2018 Innovation Awards v kategóriách „Počítačový hardware a komponenty“ a „Počítačové príslušenstvo“. Podporovaný dlhou tradíciou technológie spracovania zvuku Sound Blaster, ako napríklad oceneným Xamp, diskrétnym slúchadlovým zosilňovačom s bi-amp technológiou, napájaný 122 dB 32-bit / 384 kHz ESS SABRE32 DAC, bol prvou zvukovou kartou na svete s integrovaným systémom osvetlenia RGB.

Sound BlasterX AE-5 Plus, kde sa estetika stretáva s výkonom.

Teraz, s podporou Dolby Digital Live a kódovania Connect, Sound BlasterX AE-5 Plus poskytuje viac možností externým zvukovým zariadeniam, čím poskytuje ešte lepší zážitok z hry ako predtým. Spolu s existujúcou AE-5 bola aktualizovaná najnovším softvérom Sound Blaster Command, ktorý obsahuje užívateľsky prívetivé rozhranie. Ako čerešnička na torte je atraktívna cenovka, ktorá má pre milovníkov počítačových hier nezanedbateľný význam.

Cena Sound BlasterX AE-5 Plus je 150 EUR s DPH a je k dispozícii na Creative.com.

Značky: