Vlajkový smartfón získa nový vzhľad.

Moderné smartfóny sa od seba iba málokedy líšia tak výrazne, že s istotou viete určiť, o aký model ide. Aj preto sa veľa používateľov skôr sústredí na ich vnútornú výbavu. Pokým v minulosti sme viackrát boli svedkami uvedenia “priehľadných verzií” vlajkových lodí, napríklad od Xiaomi, tak za ostatné dva roky sú zmeny viditeľné iba v usporiadaní fotoaparátov na zadnej strane smartfónov.

Pred pár týždňami sme mali na MWC v Barcelone možnosť vidieť aj jedinečný telefón od OnePlus – OnePlus 11 Concept. Zdá sa však, že čínska spoločnosť teraz pripravuje ďalšie oživenie svojej ponuky, ktorú tentokrát rozšíri “špeciálnou edíciou” tohtoročného modelu OnePlus 11.

Informácia sa objavila na sociálnej sieti Weibo. Keďže obrázok novej verzie OnePlus 11 Special Edition zverejnil prezident OnePlus China Li Jie, informácia je oficiálna. Napriek tomu stále nie je známy dátum uvedenia tohto telefónu. Ten by mal byť vybavený „bezprecedentnými materiálmi a remeselným spracovaním, vďaka čomu je každý mobilný telefón jedinečný„.

Upútavka špeciálnej edície zobrazuje OnePlus 11 spolu s Jupiterom, čo naznačuje prepojenie tejto vesmírnej tematiky práve s novým telefónom od OnePlus.

Leaker Digital Chat Station na Weibo naznačil, že zadnú stranu pripravovaného OnePlus 11 pokrýva špeciálny materiál, ktorý sa pri smartfónoch použije prvýkrát. Telefón by si mal aj pri kontakte zachovať studený povrch. Leaker takisto potvrdil, že špeciálna edícia OnePlus 11 nie je netradičným telefónom OnePlus 11 Concept, ktorý spoločnosť ukázala na prelome februára a marca na veľtrhu MWC v Barcelone.

Niektoré zdroje dokonca naznačujú, že zadná strana OnePlus 11 Special Edition bude schopná meniť farby, avšak táto informácia nie je oficiálne potvrdená.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.