Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ABC Data, popredný regionálny distribútor výpočtovej techniky a spotrebnej elektroniky, menovala do funkcie generálneho riaditeľa Ondřeja Radovnického (46). Do čela svojich pobočiek v Českej republike a na Slovensku bol Ondřej menovaný.

najmä vďaka svojim znalostiam a skúsenostiam, ktoré získal počas šiestich rokov pôsobenia na pozícii obchodného riaditeľa spoločnosti ABC Data pre Českú republiku. Ako nový riaditeľ pre český a slovenský trh bude mať Ondřej na starosti najmä vybudovanie efektívne fungujúcej obchodnej organizácie a posilnenie vzťahov s obchodnými partnermi a dodávateľmi.

„Sme veľmi radi, že Ondřej  prijal našu ponuku. Táto veľmi náročná pozícia pre český a slovenský trh bude pre Ondřeja novou výzvou. Sme presvedčení, že bude pre nás výhodou skutočnosť, že v spoločnosti ABC Data pracuje už 6 rokov. Pozná teda veľmi dobre distribučné prostredie. Veríme, že pod jeho vedením budú naše tímy v Českej republike a na Slovensku aj naďalej dosahovať vynikajúce obchodné výsledky a prinášať nové, zaujímavé a inovatívne značky našim obchodným partnerom na oboch trhoch,“ uviedol viceprezident predstavenstva ABC Data Andrzej Kuźniak.

Ondřej Radovnický

Ondřej Radovnický

Ondřej Radovnický pred svojim pôsobením v spoločnosti ABC Data pracoval viac ako deväť rokov na pozícii obchodného a produktového manažéra v spoločnosti Mettler-Toledo so zameraním na predaj analytických prístrojov a služieb. Vyštudoval inžinierstvo životného prostredia na Univerzite J.E.Purkyně v Ústí nad Labem so špecializáciou na Geografické informačné systémy. Vo svojom voľnom čase hrá aktívne bedminton, rád jazdí na horskom bicykli, no najmä sa venuje svojej početnej rodine.

Značky: