Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, oznámila, že bola v správe Frost & Sullivan Radar Endpoint Security 2023 označená za jednu z top spoločností v oblasti zabezpečenia koncových bodov.

Správa zmieňuje inovačný a rastový potenciál Acronis a dôvody, prečo by organizácie, ktoré chcú investovať do ochrany svojich koncových bodov, mali ponuky spoločnosti Acronis seriózne zvážiť.

„Budúcnosť zabezpečenia, hlavne pre MSP poskytovateľov a ich siete, je v integrovaných, viacvrstvových riešeniach,“ povedal Gajdar Magdanurov, prezident spoločnosti Acronis. „Acronis Cyber Cloud spája spoľahlivú modernú ochranu dát a detekciu koncových bodov (EDR) so službami obnovy do jednej platformy. MSP tak môžu ponúkať jednoduchú, efektívnu a bezpečnú kybernetickú ochranu. Sme vďační spoločnosti Frost & Sullivan za ocenenie nášho riešenia, ktoré poskytuje tú najlepšiu bezpečnostnú platformu poskytovateľom riadených služieb.“

Správa Frost Radar podčiarkuje vedúce postavenie Acronis v oblasti ochrany koncových bodov (EDR) a prevencie straty dát (DLP), rovnako ako jej schopnosť poskytovať viac integrovaných vrstiev zabezpečenia v jednom komplexnom riešení. Podľa Frost & Sullivan spoločnosť Acronis vyniká v týchto parametroch:

Integrovaný prístup ku kybernetickej bezpečnosti: Frost & Sullivan identifikovala posledný vývoj platformy Acronis, ktorá integruje niekoľko vrstiev zabezpečenia koncových bodov, vrátane mechanizmov behaviorálnej detekcie založených na umelej inteligencii a strojovom učení, funkciu proti zneužitiu, filtrovanie URL, zhromažďovanie forenzných dát a funkciu správy zabezpečenia koncových bodov, ako je patch management. Tento integrovaný prístup ponúka poskytovateľom MSP komplexnú ochranu zabezpečenia, takže môžu lepšie ochrániť siete svojich zákazníkov.

Schopnosť chrániť a obnovovať firemné dáta: Frost & Sullivan ďalej vyzdvihla, že spoločnosť Acronis nedávno získala ocenenie za inovácie v oblasti ochrany dát a tiež za nové funkcie DLP. Tieto ponuky upevňujú pozíciu Acronis ako lídra v oblasti ochrany dát a obnovy v prípade úspešného útoku.

Správa uvádza dôležitosť „menšieho počtu kvalitnejších a komplexnejších bezpečnostných riešení“ pre zákazníkov, ktorí chcú mať „prístup k integrovanému, bezpečnému cloudovému riešeniu, ktoré podporuje zero trust prístup“. Vysoká pozícia Acronis v rebríčku Frost Radar dokladá jeho schopnosť reagovať na tieto požiadavky prostredníctvom integrovaného, špičkového riešenia na zálohovanie a obnovu dát, správu ochrany koncových bodov, kybernetickú bezpečnosť a ochranu proti malvéru.

Nie je to po prvý raz, čo spoločnosť Frost & Sullivan tohto roku uviedla Acronis ako lídra v jednom zo svojich reportov. Už skôr ocenila schopnosť Acronis pri riešení obnovy po havárii ako služby (DRaaS). Uznanie za lídra v oboch týchto správach podčiarkuje zameranie spoločnosti a jej vedúce postavenie v oblasti kybernetickej ochrany, teda kombinácii kybernetickej bezpečnosti a ochrany dát.

Viac informácií o reporte nájdete na https://www.acronis.com/en-us/blog/posts/acronis-named-a-growth-and-innovation-leader-in-frost-radar-endpoint-security-2023-report/.

Značky: