Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, ocenila na konferencii European Premier Partner Conference 2016 svojich najúspešnejších a najvernejších partnerov.

Výročná partnerská konferencia prebehla v Prahe a privítala 60 najvýznamnejších partnerov v oblasti B2B predaja z celkom 12 európskych krajín.

Canon v priebehu konferencie predstavil niektoré zo svojich najnovších technológií a k dispozícii boli i workshopy zamerané na transformáciu služieb, na vybrané riešenia i na spôsoby využitia rozsiahleho portfólia produktov značky Canon. Na konferencii vystúpil Yoshinori Ikeda, Deputy Chief Executive of Office Imaging Products Group spoločnosti Canon, i výkonní viceprezidenti a hlavní riaditelia spoločnosti Canon Europe.

Súčasťou dvojdennej konferencie bola i galavečera v Lobkovickom paláci, kde boli vyhlásené najväčšie partnerské úspechy v oblastiach ako podpora podnikania, rast, najlepšie riešenie, prínosy pre zákazníka a inovácia.

„Naším cieľom bolo oceniť partnerov, ktorí ukázali svoje skvelé schopnosti pri predaji širokej škály hardware, riešení i služieb z portfólia značky Canon,“ uviedol smerom k oceneným partnerom Markus Naegeli, Executive Vice President v spoločnosti Canon Europe. „A samozrejme i partnerov, ktorí vykazujú významné inovačné úsilie otvárajúce nové obchodné príležitosti i celkom nové trhy.“

Značky: