Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti HP Inc. a ePac Flexible Packaging, líder v oblasti digitálnej potlače flexibilných obalov, oznámili nákup päťdesiatich nových digitálnych tlačových strojov HP Indigo. Zariadenia budú nasadené v existujúcich a tiež v nových závodoch spoločnosti ePac Flexible Packaging po celom svete. Ide o doteraz najväčší nákup strojov HP Indigo.

Spoločnosť ePac Flexible Packaging, popredný reprezentant odboru, sa špecializuje na digitálnu potlač flexibilných obalov a jej hlavným poslaním je pomáhať značkám a firmám všetkých veľkostí udržať si konkurenčnú výhodu prostredníctvom riešení zameraných na flexibilné obaly. ePac využíva najnovšie technológie digitálnej tlače a poskytuje svojim zákazníkom rýchlu a jednoduchú možnosť nákupu flexibilných obalov s vlastnou potlačou.

Spoločnosť ePac je od svojho založenia v roku 2016 jedným z najväčších užívateľov digitálnych tlačových strojov HP Indigo a po celú dobu svojej existencie udržuje so spoločnosťou HP veľmi intenzívnu spoluprácu. V posledných šiestich rokoch sa flotila digitálnych tlačových strojov HP Indigo v spoločnosti výrazne rozrástla, predovšetkým vďaka rozsiahlym investíciám do digitálnych tlačových strojov HP Indigo 20000 a HP Indigo 25K.

Rozširovanie globálnej pôsobnosti a rast obchodných aktivít

Nákup päťdesiatich nových digitálnych tlačových strojov HP Indigo, predstavujúci doposiaľ najväčšiu objednávku strojov HP Indigo urobenú jedným zákazníkom, navýši rekordné výrobné kapacity spoločnosti ePac a umožní jej ešte výraznejšie zmeniť celosvetový trh s flexibilnými obalmi.

Táto nová flotila tlačiarní urobená za účelom globálnej expanzie zamieri do 36 nových i existujúcich prevádzok na piatich kontinentoch. Tieto tlačové stroje, ktoré využívajú najnovšie technológie HP Indigo, tiež podporia stratégiu spoločnosti ePac, ktorej cieľom je rozšíriť svoj podiel a obchodné aktivity na súčasných trhoch.

Zdroj: HP
HP Indigo 20000

Ako sme nedávno oznámili, spoločnosť ePac chce urýchliť svoj rast a rozšíriť pôsobnosť po celom svete. Nákup päťdesiatich tlačiarní posilní rekordnú produkciu flexibilných obalov spoločnosti ePac na digitálnych tlačových strojoch HP Indigo a ďalej upevní našu dlhoročnú spoluprácu so spoločnosťou HP. Táto transakcia umožní maximálne využitie rozsiahlych skúseností spoločnosti ePac na trhu a jedinečných technológií digitálnej tlače spoločnosti HP,“ vyhlásil Virag Patel, prevádzkový riaditeľ spoločnosti ePac.

Spoločnosť ePac Flexible Packaging stojí na čele celosvetovej výroby flexibilných obalov s digitálnou potlačou a svoj obchodný model, založený na technológiách HP Indigo, postupne replikuje v nových prevádzkach po celom svete. Vízia spoločnosti ePac, spočívajúca vo využití digitálnej tlače na zviditeľnenie malých a stredne veľkých značiek a oživenie miestnych komunít, je príkladom našich spoločných hodnôt a demonštruje silu digitálnych technológií, ktoré majú významný globálny dopad,“ uviedol Haim Levit, generálny riaditeľ divízie priemyselnej tlače spoločnosti HP .

Najnovšie investície spoločnosti ePac Flexible Packaging do tlačových strojov HP Indigo sú príkladom toho, ako spoločnosť HP naďalej propaguje výhody digitálnej tlače a poskytuje svoje služby ešte väčšiemu počtu značiek a komunít po celom svete.

Ďalšie informácie o digitálnych tlačových strojoch HP Indigo nájdete tu.

Značky: