Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pre zákazníkov, ktorí chcú zvýšiť svoju produktivitu, zlepšiť plánovanie i náklady na svoju tlačovú produkciu, spoločnosť Epson oznamuje zavedenie cloudového riešenia PORT. Táto platforma je cloudová služba, ktorá podporuje veľkoformátové tlačiarne Epson a je možné sa k nej pripojiť z viacerých zariadení, vrátane počítačov, smartfónov a tabletov.

Zákazníci budú môcť monitorovať tlačiarne na niekoľkých miestach, napríklad vo výrobnej hale alebo vzdialene, pomocou konfigurovateľných riadiacich panelov s prehľadnou grafikou pre analýzu produktivity a prijímanie prevádzkových aktualizácií o tlačových úlohách, hladinách atramentu a stave údržby – minimalizujú tým prestoje a prerušenia tlače.

Prvou ponúkanou službou na platforme bude Production Monitor, ktorý kontroluje stav výroby v reálnom čase. Zákazníci môžu vidieť kedy boli úlohy dokončené alebo zostávajúci čas do dokončenia úlohy, čo im poskytne informácie pre presné plánovanie výroby. Production Monitor tiež generuje denné správy, ktoré upozorňujú na zníženie výroby alebo príležitosti, kde sa môže produktivita zlepšiť.

Epson Cloud Solution PORT bude s tlačiarňou k dispozícii zdarma prostredníctvom vlastného portálu. Ďalšie informácie a zoznam podporovaných modelov nájdete na https://port.epson.eu/port

Značky: