Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sengled, popredný výrobca inovatívnych a inteligentných riešení osvetlenia pre inteligentné domácnosti, oznámil zahájenie predaja Sengled Snap a Sengled Element na Medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky v Berlíne – IFA 2016.

Okrem toho, odborníci na inteligentné osvetlenie odhalili nové produkty pre doplnenie LED hudobných svetiel FLEX. The Cradle Tablelight stolové svietidlo a Cradle Floorlight – stojanové svietidlo. 

Sengled Snap – monitoring nad priestorom 

snap_14_web2016_8_nowat

Snap kombinuje energeticky úspornú LED žiarovku s bezdrôtovou HD kamerou. Tento inovatívny produkt monitoruje obchodné priestory, kancelárie, reštaurácie, bary, hotely, rodinné domy a ich okolie. Rozsvieti záhradu, garáž alebo chodbu a tiež poskytuje pocit istoty vďaka svojej bezpečnostnej funkcii. Mimoriadne širokouhlý objektív HD kamery zaručuje široké zorné pole. To znamená, že pohyby sa dajú pozorovať buď v reálnom čase, alebo sú dáta uložené na pridruženom cloude, kde máte uložený záznam na prezeranie. 

Možnosti pozorovania môžu byť definované a upozornenia môžete nastaviť pomocou bezplatnej aplikácie (iOS alebo Android), takže máte pod kontrolou priestor s rýchlym pohľadom na smartphone. Všetko, čo je potrebné skontrolovať, že všetko beží hladko, ako má. Ak je zlá viditeľnosť, infračervené LED diódy, ktoré sú integrované v Snap žiarovke zaistí jasný obraz. Systém je zabezpečený proti nežiadúcim pokusom o monitoring, resp. vniknutie do aplikácie. 

LED žiarovka má integrovaný mikrofón, ktorý umožňuje snímať zvuky, takže je vhodný pre použitie ako bezpečnostné riešenie alebo ako videotelefón. Žiarovka Sengled Snap je chránená pred vonkajšími vplyvmi ako je voda, špina a nečistoty. K tomuto produktu sú postupne dopĺňané rôzne držiaky a svietidlá. 

Sengled Element – energetická účinnosť v akcii so ZigBee

Žiarovka Sengled Element kombinuje všetky požiadavky potrebné pre jednoduché riadenie všetkého osvetlenia v inteligentnej domácnosti. Diaľkovo riaditeľný pomocou štandardu ZigBee, LED svetlá môžu byť integrované do WLAN siete moderného domova: Stačí sa len pripojiť, prihláste sa pomocou aplikácie a máte plnú kontrolu nad osvetlením, z domova alebo keď ste na cestách cez cloud control. 

Svetlo možno zapnúť alebo vypnúť pomocou spínača svetiel, centrálne inteligentné riadenie domu alebo na diaľku pomocou aplikácie. V aplikácii je tiež možné nastaviť teplotu jasu a farieb a je veľmi ľahké vytvoriť programovateľné scenáre  osvetlenia, ktoré môžu byť uložené. Okrem režimov riadenia, aplikácia tiež poskytuje rad energetických štatistík. To znamená, že môžete mať prehľad všetkých údajov o spotrebe a úsporách kedykoľvek. Štartovacia sada Sengled Element obsahuje Sengled Element Hub, ktorý slúži ako komunikačná brána.

element_800_16_web2016_8_nowat

Z LED špecialistu na výrobcu kompletných návrhov systémov

S jeho širokou škálou, Sengled zostáva verný svojej koncepcii rozvoja inovačného a inteligentného osvetlenia pre moderné domácnosti a zároveň využíva najnovšie návrhy a rozširuje svoj rad LED žiaroviek, ktoré
zahŕňajú elegantné kompletné systémy. So Sengled Onion a Sengled Horn elektrickými závesmi boli nedávno doplnené hudobné LED žiarovky Pulse a Flex ako stropné riešenie, kde spoločnosť teraz prezentuje
dva nové modely. The Cradle Tablelight a Cradle Floorlight umožňujú že svietidlá uvedené vyššie, ktoré
majú byť využité na univerzálne spôsoby a integrovať nenápadne do ktorejkoľvek miestosti alebo pracovne.
Tieto tienidlá boli rovnako predstavené prvýkrát na IFA show.

Ceny a dostupnosť

Sengled Snap ako základný balík a vrátane 90-dňovej skúšobnej verzie pre cloud (prezeranie videí z posledných 24 hodín) budú k dispozícii od septembra 2016 za 199.00 EUR.
Okrem toho balík Sengled Snap Basic Plus bude k dispozícii a v závislosti na výške mesačného poplatku,
umožní postupne získať prístup k videám v cloude.
3,50€/ mesiac: posledných 24 hodín videa
6,50€/ mesiac: posledných 7 dní
18,50€/ mesiac: posledných 30 dní


Žiarovka Sengled Element, ktorého odporúčaná maloobchodná cena je 24,90€. Štartovacia sada Sengled Element, ktorá sa skladá z dvoch Sengled Element žiaroviek a Hub riadiacou jednotkou, bude k dispozícii v cene 89,90€.

Značky: