Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp Electronics CEE dnes predstavila štyri nové vysokorýchlostné modely MFZ, ktoré dopĺňajú obnovený rad farebných MFZ formátu A3. Rad MX teraz obsahuje trinásť zariadení s rýchlosťami tlače 30 až 60 str./min. Najnovšie prírastky ponúkajú rovnaké flexibilné pracovné postupy a jednoducho použiteľné funkcie, ktoré sú bežné pre celý sortiment, a navyše ponúkajú možnosť rýchleho a efektívneho spracovania vysokoobjemových úloh tlače, kopírovania a skenovania.

Modely MX-5050N a MX-6050N Essential sú dostupné s rýchlosťami 50 a 60 str./min., sú to prispôsobiteľné zariadenia, ktoré spĺňajú všetky potreby štandardnej tlače, kopírovania a skenovania, a dajú sa inovovať podľa požiadaviek firmy. Modely MX-5070N a MX-6070N Advanced s rýchlosťami 50 a 60 str./min. kombinujú funkcie s pridanou hodnotou, ako sú pripojenie WiFi a pripojenie do cloudu a pohybový senzor pre rýchlejšie doby prebudenia. Tiež majú sofistikovanú platformu riešení.

Všetky štyri vysokorýchlostné modely majú zjednodušené používateľské rozhranie, ku ktorému sa pristupuje pomocou 10,1” dotykovej obrazovky LCD. Tiež majú riešenie tlače metódou Pull printing, ktoré ukladá tlačové úlohy na overenie a tlač z max. piatich MFZ pripojených k sieti bez potreby tlačového servera. To znamená, že používatelia nemusia čakať na uvoľnenie vyťaženého MFZ. Vďaka možnosti výmeny tonera a papiera bez zastavenia tlačovej úlohy pomáhajú nové modely udržať vysokú úroveň produktivity v kancelárii. Navyše funkcia automatického vysunutia tonera dáva kontrolu správcom IT, ktorí môžu nastaviť úroveň množstva tonera, pri ktorej sa vysunie tonerová kazeta; minimalizuje sa tak množstvo odpadu vyprodukované používateľmi a zmluvy o službách sú efektívnejšie.

Zo spätných reakcií sme sa dozvedeli, že také funkcie ako je štandardná funkcia tlače Pull printing a rýchlejšia doba prebudenia, vylepšili efektivitu našich zákazníkov. Kombinácia týchto funkcií s vysokými rýchlosťami firmám zaručí optimálnu produktivitu pre väčšie množstvo úloh – uviedol Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Rad MX štandardne podpuruje veľké množstvo formátov papiera až do formátu SRA3 a gramáže až do 300 g/m2, takže ponúka širšie množstvo možností tlače a konečnej úpravy ako predchádzajúce zariadenia Sharp. Všetky modely sú teraz dostupné u všetkých partnerov spoločnosti Sharp v celej strednej a východnej Európe.

Značky: