Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Váš dostatočne veľký spoločník v zasadačke!

Displej InfinityBoard od spoločnosti NEC je výkonný a prispôsobiteľný pracovný priestor, ktorý sa hodí na každý druh stretnutia. Či už je účelom vášho stretnutia diskusia, hodnotenie, videokonferencia alebo spolupráca, displej InfinityBoard poskytuje modulárne riešenie na vytvorenie ideálneho miesta na stretnutie.

InfinityBoard bol navrhnutý tak, aby „jednoducho fungoval“, dokáže sa prispôsobiť akémukoľvek druhu stretnutia. Od stretnutí s viacerými rečníkmi až po veľké skupiny so vzdialenou účasťou. Vo virtuálnych pracovných priestoroch sa spolupráca dostáva na novú úroveň a interaktívne stretnutia zvyšujú efektivitu tímovej práce.

InfinityBoard sa dodáva s dotykovou obrazovkou InGlass™ s veľmi vysokým rozlíšením a dvoma pasívnymi perami. Je tiež vybavený ultraširokouhlou videokonferenčnou kamerou Huddly IQ a špičkovými konferenčnými reproduktormi. Kombinácia pripojiteľných výpočtových modulov otvorenej platformy OPS a systému Windows 10 Professional umožňuje vytvoriť riešenie na mieru bez obmedzenia konkrétnym softvérom, videokonferenčnou aplikáciou alebo infraštruktúrou. Quicklaunch™ je jednoduché a bezpečné rozhranie pre konferenčné miestnosti, ktoré umožňuje integráciu do viacerých platforiem a mení InfinityBoard na konferenčný priestor ovládateľný jediným kliknutím.

InfinityBoard teraz prichádza v novej verzii 2.2, ktorá obsahuje niekoľko nových funkcií: diaľkové ovládanie New UI, bezdrôtové diaľkové ovládanie tabletom, autentizačná aplikácia, weav 2. Umožňuje zdieľanie miestností alebo vzdialených stretnutí, zdieľanie súborov a obrazovky, ako aj vzdialené ovládanie zariadení iOS a Android, Digital Signage, hlasové príkazy s nastaveniami rýchleho spustenia, aktualizácia ovládania Biamp, dodatočné ovládanie kamery, aktualizácia Zoom SDK, GCC High Environment, ovládanie zvuku v režime uzamknutia, heslá v nastaveniach rýchleho spustenia, všetky aktualizácie prostredníctvom inštalačného programu UCW.

SharpZdroj: Sharp
Sharp


Video prezentácia  NEC Quicklaunch™ 2022 In Action

Video prezentácia ČO JE NEC Quicklaunch?

Video prezentácia  NEC Quicklaunch™ Tutorial

Video prezentácia NEC Quicklaunch™ funkcie 2.1

Video prezentácia  NEC Quicklaunch™ diaľkové ovládanie

Technické parametre 75″ a 86″ InfinityBoard 2.2QL od spoločnosti NEC:

Technológia paneluIPS s Edge LED podsvietením
Rozlíšenie3 840 x 2 160
Velikost obrazovky [palce/cm]75 a 86 / 189 a 217
Jas [cd/m²]500, 350 (shipment setting)
Prevádzková doba24/7
Kontrastný pomer (typ.)1200:1
Pozorovacie uhly [°]178 / 178 (kontrastni pomér > 10:1)
Farebná hĺbka [bn]1.073 (10bit)
Doba odozvy (typ.) [ms]8 (grey-to-grey)
Haze Level [%]Pro (28)
Podpora orientácieNa výšku; na šírku; tvárou hore

Sklo:

TypPrémiové tvrdené sklo s povrchovou úpravou proti odleskom
Hrúbka [mm]3
Priepustnosť svetla [%]88 (+/- 1 %)

Konektivita:

Digitálny video vstup2 x DisplayPort (HDCP); 3 x HDMI (HDCP)
Analógový zvukový vstup1 x 3,5 mm jack
Digitálny zvukový vstup2 x Port pre obrazovku; 3 x HDMI
Ovládanie vstupu1 x LAN 100Mbit; 1 x Remote Control (3.5 mm jack); 1 x RS232
Input Data1 x microSD (MediaPlayer); 1 x USB 2.0 (Downstream); 1 x USB 2.0 (MediaPlayer); 1 x USB Type-B (Upstream); 2 x USB 2.0 (Compute Module, 1 x 5V/2A powered)
Digitálny video výstup1 x DisplayPort (loop through: DisplayPort, OPS slot-in PC)
Analógový video výstup1 x 3,5 mm konektor
Ovládanie výstupu1 x LAN 100Mbit
USB Hub4x USB 3.0

Voliteľné príslušenstvo:

Intel® OPS Slot-In PC, MDSV Sensor 3 – Kalibračný colorimetr, mobilné stojany, univerzálne montážne sady na stenu a ďalšie.

Prednosti:

  • Prirodzený zážitok z písania – je to ako písať na papier! Či už používate prst alebo pero, dotyková technológia InGlass™ poskytuje bezproblémový interaktívny dotykový výkon vrátane Windows Ink a potlačenia dlane.
  • Zjednodušte si inteligentné videokonferencie – vychutnajte si dokonalú kvalitu zvuku a obrazu vďaka integrovanej ultraširokouhlej kamere s automatickou kompozíciou obrazu a špičkovým konferenčným reproduktorom.
  • Počítač pripravený na budúce aktualizácie a nižšiu uhlíkovú stopu – integrovaný zásuvný počítač vo vstavanom slote OPS zaručuje jednoduchú modernizáciu v budúcnosti a zároveň znižuje uhlíkovú stopu výrobku a nároky na inštaláciu.
  • Prispôsobenie potrebám vašej aplikácie – Windows 10 Professional robí z tejto obrazovky flexibilné riešenie, ktoré pomáha vašim zamestnancom vďaka známemu používateľskému rozhraniu.
  • Jednoducho zvolávajte a spravujte schôdzky – pripájajte sa k schôdzkam, spolupracujte, zdieľajte zariadenia a pod. jediným dotykom.
  • Žádné starosti – připojení se k mítinkům, spolupráce, sdílení zařízení a další činnosti proveditelné jediným dotykem. Díky režimu resetování a uzamknutí jde o bezpečná řešení pro IT oddělení a koncové uživatele.

Link na produktový list NEC 86“ InfinityBoard 2.2 QL.

Podrobné technické informácie o 86″ InfinityBoard 2.2 QL od spoločnosti NEC nájdete TU na webovej stránke výrobcu.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment interaktívnych displejov Sharp/NEC LFD nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia výrobku:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov CZ/SK Sharp/NEC:
AT ComputereDsystem CZ i SKSWSImpromat a Nowatron Elektronik.

Hlavným distribútorom pre SK je spoločnosť eDsystem SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.
Na vybrané projektory sa vzťahuje predĺžená bezplatná záruka výrobcu až na 5 rokov od registrácie na základe akcie do marca 2023, podmienky nájdete TU.

Značky: