Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe predstavuje prvé stolné monitory uvedené na trh pod značkou Sharp, ktoré pokračujú v kvalite a ekologickej udržateľnosti.

Dva nové modely monitorov s 27“ obrazovkou, Sharp MultiSync® EA272Q a Sharp MultiSync® EA272U, nadväzujú na tradíciu kvality a spoľahlivosti značky MultiSync® a sú ideálne na použitie vo firemných a domácich kanceláriách aj na dispečerských pracoviskách.

Pre obrazovo náročné aplikácie ponúka Sharp MultiSync® EA272Q (QuadHD) a Sharp MultiSync® EA272U (UltraUHD) vysokú hustotu pixelov, čo v kombinácii s 27“ displejom ponúka rozšírené desktopové plochy pre najproduktívnejšie osobné pracovné priestory. Používatelia tak môžu ešte viac rozšíriť svoj vizuálny komfort vďaka takmer neprerušenej konfigurácii viacerých obrazoviek s ultra úzkym rámčekom a DisplayPort OUT daisy-chain. Vďaka výkonnému 90W USB Type-C pripojeniu a zabudovanej sieti LAN sa stolné modely stávajú plne funkčnými dokovacími stanicami. S jediným káblom na pripojenie notebooku/PC k monitoru pri súčasnom napájaní zariadenia zostáva pracovný priestor komfortný a bez zbytočného káblového neporiadku, čo minimalizuje elektronický odpad. Ekologické vlastnosti monitorov pokračujú v úspore energie až o 30 % vďaka senzorovej technológii, ktorá automaticky znižuje jas alebo vypína monitor podľa aktuálnych schém používania.

S ohľadom na používateľský komfort je 150mm výškovo nastaviteľný stojan a ergonomické funkcie oboch monitorov ľahko prispôsobiteľné individuálnym požiadavkám používateľov, zatiaľ čo technológia s nízkym modrým svetlom (low-blue light) a bez blikania (flicker-free) zabezpečujú pohodlie a ochranu očí. Oba modely sú dostupné v čiernej a bielej farbe, aby vyhovovali každému farebnému schématu kancelárie.

„Maximálna obrazovka, minimálny káblový neporiadok – to bola vízia, ktorú sme mali na mysli pre prvé dva stolné monitory značky Sharp povedal Alistair Round, produktový manažér komerčných displejov v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Nové stolné monitory zlepšujú produktivitu prostredníctvom plynulých pracovných postupov, podporujú energeticky účinné používanie technológií a ponúkajú ergonomický komfort, to všetko pri detailnom zobrazení. Sme tiež hrdí na to, že tieto dva modely s logom Sharp spĺňajú náš záväzok k vysokej kvalite a udržateľnej inovácii. V súlade s naším mottom ‘zmena prostredníctvom kontinuity’ je náš dlhodobý záväzok ku kvalite, službám a udržateľnosti potvrdený týmito dvoma novými uvedeniami na trh a všetkými produktmi značky Sharp v budúcnosti.“

Sharp MultiSync® EA272Q je už k dispozícii, zatiaľ čo Sharp MultiSync® EA272U bude na trhu dostupný začiatkom októbra 2024.

Pre viac informácií prosím navštívte naše webové stránky:

Odkaz na produktový list Sharp MultiSync® EA272Q.

Podrobné technické informácie o Sharp MultiSync® EA272Q nájdete TU.

Odkaz na produktový list Sharp MultiSync® EA272U.

Podrobné technické informácie o Sharp MultiSync® EA272U nájdete TU.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: