Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology Inc. prekonala ostatných dodávateľov úložísk vrátane spoločností IBM a Netapp. Podľa správy IT Markt Report 2019 publikovanej spoločnosťou T-Markt, najväčšou švajčiarskou mediálnou spoločnosťou v IT oblasti, získala firma Synology druhý najväčší trhový podiel na trhu s dátovými úložiskami vo Švajčiarsku.

V rámci tohto výskumu realizovaného spoločnosťou Profondia, sa dotazovalo 13 079 švajčiarskych spoločností, ktoré vlastnia aspoň 10 fyzických alebo virtuálnych serverov alebo 100 počítačových pracovísk. Výsledky ukazujú, že 17 % respondentov nasadilo do svojich prostredí produkty Synology, čím sa spoločnosť zaradila na druhé miesto v kategórii úložísk.

Táto správa taktiež uvádza, že navzdory tomu, že existujú aj väčšie spoločnosti, sa spoločnosť Synology môže v tomto trhovom segmente rýchlo stať popredným dodávateľom úložísk a byť naďalej konkurencieschopná.

„Prostredníctvom ľahko použiteľnej, bezpečnej, spoľahlivej a komplexnej platformy pre správu dát nezávislej na zariadeniach, vyskúšaných používateľmi po celom svete, dokáže spoločnosť Synology poskytovať firmám cenovo prijateľné a konkurencieschopné riešenia rôznych problémov s nasadením a správou, s ktorými sa IT pracovníci stretávajú a pokračovať tak v implementácii digitálnej transformácie,“ uviedol Simon Hwang, generálny manažér ázijsko-pacifického regiónu spoločnosti Synology.

Ďalšie informácie o správe IT Markt Report 2019 (v nemeckom jazyku) nájdete na stránke: http://sy.to/itmarkt

Značky: