Zahájte transformáciu IT s výkonom, kapacitou úložiska a fyzickou veľkosťou, ktoré sú zaujímavé pre stredné a veľké firmy

Spoločnosť Synology Inc. uviedla modely FS6400, SA3400 a DS620slim tvoriace vyladené portfólio produktov, ktoré pomáhajú riešiť IT výzvy súvisiace s hustotou V/V operácií, kapacitou úložiska a fyzickými rozmermi serverov. Tieto modely nahrádzajú existujúce riešenia, pričom sa mení názov produktovej rady, aby sa lepšie odlíšila najvyššia trieda rackových serverov.

„Spoločnosť Synology renovovala portfólio produktov najvyššej triedy, aby vytvorila viac možností na mieru pri požiadavkách na rôzne pracovné záťaže vo firmách,“ uviedol Jason Fan, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Keď hovoríme o správe dát, riešia firmy dva hlavné aspekty – výkon a kapacitu. Preto sme vyvinuli produktový rad FS a SA, ktoré zbavujú IT správcov starostí práve o tieto aspekty a posúvajú správu dát na vyššiu úroveň flexibility a efektivity. Cieľom všetkých týchto produktov je eliminovať dátové silá a umožniť podnikom využiť potenciál svojich dôležitých dát.“

FlashStation FS6400: akcelerované úložisko pre každú pracovnú záťaž

Vyzbrojený dvomi osemjadrovými procesormi Intel® Xeon® Silver poskytuje cez 240 000 náhodných zápisov IOPS iSCSI 4K, pričom reaguje na dopyt po vyššom výkone a väčšej podnikovej agilite. Nové úložisko typu all-flash FS6400 je ideálne pre virtualizované a kontajnerové prostredie, databázy a webové aplikácie, pričom vytvára dátovo orientovanú architektúru s akceleráciou úložiska.

  • Škálovateľnosť: Až 48 diskov s dvomi rozširujúcimi jednotkami RX1217sas alebo až 72 diskov s dvomi rozširujúcimi jednotkami RX2417sas.
  • Pamäť: 32 GB DDR4 ECC RDIMM, rozšíriteľná až na 512 GB.
  • Vstavané porty 10GbE: Eternetové porty 2x 10GbE a 2x 1GbE podporujúce prepnutie služieb pri zlyhaní vrátane funkcie Link Aggregation.
  • PCIe rozšírenie: 2x slot PCIe 3.0 pre prídavné sieťové karty.
  • Výkon: Cez 240 000 náhodných zápisov IOPS iSCSI 4K.

SA3400: Stohovateľné úložisko pre veľké firmy

SA3400, prvý model radu SA, nahrádza zariadenie RS18017xs+ s procesorom upgradovaným zo 6 na 8 jadier a 50% zvýšením výkonu IOPS náhodného 4K čítania. Vďaka osemjadrovému procesoru taktovanému na 2,1 GHz, 16 GB pamäte ECC RDIMM a možnosťou rozšírenia hrubej kapacity až na 1 536 TB s minimálnym až nepoznateľným zníženým výkonu dokáže model SA3400 poskytnúť viac ako 1 petabajt hrubej úložnej kapacity, takže je ideálny pre úlohy akými je spracovanie videa či masívne nasadenie sledovacieho systému.

  • Škálovateľnosť: Až 180 diskov pri použití 7 rozširovacích jednotiek RX1217sas alebo 96 diskov pri použití 7 rozširovacích jednotiek RX2417sas2.
  • Pamäť: 16 GB DDR4 ECC RDIMM, rozšíriteľná až na 128 GB.
  • Vstavané porty 10GbE: Eternetové porty 2x 10GbE a 4x 1GbE podporujúce prepnutie služieb pri zlyhaní vrátane funkcie Link Aggregation.
  • PCIe rozšírenie: 2x PCIe slot umožňujúci rozšírenie o ďalšie sieťové karty a karty adaptéru M.2 SSD.
  • Výkon: Sekvenčná priepustnosť dát cez 5 520 MB/s a 304 277 náhodných operácií IOPS.

DS620slim: Zjednodušené úložisko s vysokým výkonom, ktoré sa vojde do ruky

DS620slim je jedinečné, moderne vyzerajúce 6-šachtové NAS zariadenie s dvojjadrovým procesorom Intel® Celeron® J3355 a 2 GB pamäte DDR3L s možnosťou rozšírenia na 6 GB, ktoré ponúka všetky obľúbené funkcie zariadení Synology. Model DS620slim, ktorý je určený pre moderné domácnosti a štúdiá požadujúce mimoriadny výkon pre dátový streaming, je ideálnou voľbou pre zabezpečenie prekódovania 4K videí a zároveň bude skvele ladiť s vašim moderným interiérom.

  • Kompaktný dizajn: Vďaka miniatúrnej konštrukcii o rozmeroch 121 × 151 × 175 mm sa zariadenie zmestí takmer kamkoľvek.
  • Vynikajúci šifrovací výkon: Rýchlosť cez 226 MB/s a 198 MB/s pri sekvenčnom čítaní a zápise.
  • Flexibilita RAID: Flexibilita rôznorodých RAID konfigurácií umožňuje získať maximálnu hrubú kapacitu 30 TB alebo lepšiu ochranu dát v režime RAID 5/6/10.
  • Podpora SSD medzipamäte: Ďalšie zvýšenie výkonu úložiska pomocou SSD medzipamäte pre čítanie alebo zápis so zachovaním dostatku šácht na disky pre ukladanie dát.
  • Sieť: Dva LAN 1GbE porty umožňujúce podporu prepnutia služieb pri zlyhaní siete vrátane podpory funkcie Link Aggregation.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.