Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Riešenie Flash úložiska pre menšie a stredne veľké firmy, ktorých cieľom je okamžité využitie potenciálu dát

Spoločnosť Synology Inc. uviedla na trh model FS3400, ktorý dopĺňa vyladené portfólio produktov pomáhajúce riešiť IT výzvy súvisiace s hustotou vstupno-výstupných operácií, kapacitou úložiska a fyzickými rozmermi serverov.

Model FS3400 je osadený osemjadrovým procesorom Intel®, 2,1 GHz a 16 GB pamäte ECC RDIMM, poskytuje výkon viac ako 137 000 náhodných IOPS 4K zápisov, čím urýchľuje odozvu aplikácií, ktoré sú zásadné pre chod firmy. Môžete flexibilne vyberať medzi SAS alebo SATA diskami bez obmedzenia dodávateľa a držať tak krok s nasadením služieb, zvýšiť kapacitu úložiska až na 48 alebo 72 diskov s dvomi rozširujúcimi zariadeniami Synology RX2417sas/RX1217sas alebo rozšíriť šírku pásma siete prostredníctvom prídavnej sieťovej karty 25/40GbE.

Medzi kľúčové funkcie modelu FS3400 patrí:

  • Škálovateľnosť: Viac ako 500 TB hrubej kapacity s 2 rozširujúcimi jednotkami
  • Pamäť: 16 GB DDR4 ECC RDIMM, rozšíriteľná až na 128 GB
  • Integrované porty 10GbE: eternetové porty 2x 10GbE a 4x 1GBe podporujúce prepnutie služieb pri zlyhaní a funkciu Link Aggregation
  • PCIe rozšírenie: 1x PCIe slot 3.0 pre prídavnú sieťovú kartu umožňujúcu rozšírenie
  • Výkon: viac ako 137 000 náhodných IOPS 4K zápisov v agregovanom prostredí 10GbE

Stručne o spoločnosti Synology

Spoločnosť Synology dodáva úložiská pripojené k sieti, riešenia IP monitoringu a sieťové vybavenie, ktoré mení spôsob ako používatelia spravujú dáta, vykonávajú dohľad a spravujú siete v dobe cloudu. Vďaka plnému využitiu najnovších technológií spoločnosť Synology uľahčuje používateľom centralizáciu, ukladanie a zálohovanie dát, zdieľanie súborov na cestách, implementáciu profesionálnych monitorovacích systémov a správu siete spoľahlivým a cenovo dostupným spôsobom. Spoločnosť Synology usiluje o to, aby dodávala produkty s pokročilými funkciami a poskytovala zákazníkom špičkové služby.

Značky: