Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology Inc. oznámila dostupnosť 5-šachtového úložného systému DS1520+, ktorý bol vytvorený s cieľom podávať vynikajúci výkon v domácom prostredí, ale aj prostredí malých kancelárií. Ide o všestrannú a rozšíriteľnú variantu, ako vytvoriť váš vlastný súkromný cloud.

Stručné informácie o zariadení DS1520+

  • 126 % rýchlejšia odozva webu1
  • 16 % rýchlejšie výpočtové úlohy1
  • Päť interných šácht na disky s možnosťou rozšírenia až na 15 diskov2
  • Hrubá kapacita až 240 TB2
  • Duálne sloty M.2 2280 NVMe medzipamäte SSD

Dostupnosť

Zariadenie DS1520+ je od dnes možné zakúpiť u distribútorov a partnerov Synology na Slovensku spolu s existujúcimi modelmi našej rady 20.

1 Hodnoty výkonu vychádzajú z priemerného percentuálneho zlepšenia ponúkaného zariadením DS1520+ v porovnaní so zariadením DS1019+ na základe testov realizovaných v laboratóriách spoločnosti Synology. Zvýšenie rýchlosti odozvy bolo merané na základe efektivity odozvy PHP na webových stránkach a zvýšenie výpočtového výkonu bolo merané na základe indexovania súborov v službe Synology Drive a indexovania fotografií v službe Synology Moments. Zvýšenie výkonu sa môže líšiť v závislosti na prostredí, type používania a konfigurácii.

2 Kapacitu zariadenia DS1520+ je možné rozšíriť pomocou samostatne zakúpených rozširovacích jednotiek Synology DX517. Maximálna hrubá kapacita je vypočítaná ako 15-násobok kapacity pevného disku s nominálnou kapacitou 16 TB. Skutočná úložná kapacita bude závisieť na konfigurácii úložiska

Značky: