Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology Inc. dnes predstavila svoj úplne prvý rad vysoko výkonných podnikových pevných diskov HAT5300, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre nasadenie v zariadeniach Synology.

Pevné disky HAT5300 pre systémy Synology

Medzi podnikové pevné disky Synology HAT5300 SATA patria modely o veľkosti 16 TB, 12 TB a 8 TB a sú určené firmám, ktoré od svojho nasadenia zariadení Synology požadujú vysoký výkon a maximálnu spoľahlivosť.

Rozsiahle testovanie a overovanie pevných diskov radu HAT5300 zaručuje plynulú komunikáciu so systémami Synology a operačným systémom DiskStation Manager. Tieto disky sú vyrobené tak, aby predstavovali vysoko stabilné veľkokapacitné úložisko v systémoch Synology a ich pridanou hodnotou sú automatické aktualizácie firmvéru zabezpečované prostredníctvom systému DSM.

Disky pre nasadenie s kritickým významom

“Podnikové pevné disky HAT5300 sú vynikajúcou voľbou pre dáta s kritickým významom, ktoré vyžadujú kapacitu, spoľahlivosť a cenovo prijateľný výkon,” uviedla Peggy Weng, produktová manažérka spoločnosti Synology Inc.

“Aby sme našim zákazníkom zabezpečili úplnú spoľahlivosť, testovali sme počas vývoja viac ako 300 000 hodín tri hodnoty SKU,” uviedla Peegy Weng. “Vytvorili sme vysoko optimalizované disky, na ktoré sa zákazníci môžu spoľahnúť a získajú tak dokonalé fungovanie v našich systémoch vrátane bezproblémovej integrácie so systémom DSM.”

Výkon na špičke svojej triedy

Disk HAT5300 ponúkajú dlhodobú prenosovú rýchlosť až 274 MB/s a vďaka optimalizácii pre systém DSM sú v náročných prostrediach viacerých používateľoch o 23 % rýchlejšie ako iné disky podobnej kategórie1. Vďaka automatickým aktualizáciám firmvéru prostredníctvom systému DSM tak budú disky HAT5300 vždy využívať najnovšie vylepšenia firmvéru a súčasne sa zníži objem práce vyžadovaný od správcov systému.

Pevné disky radu HAT5300 majú hodnotu MTTF dimenzovanú na 2,5 milión hodín, podporujú pracovné zaťaženie 550 TB za rok a obsahujú technológiu Persistent Write Cache. Dokážu tak minimalizovať pravdepodobnosť poškodenia dát v prípade náhleho výpadku napájania a podávajú vynikajúci výkon v podnikových prostrediach s nepretržitou prevádzkou.

 HAT5300-8THAT5300-12THAT5300-16T
RozhranieSATA 3,5”
Kapacita8 TB12 TB16 TB
Vyrovnávacia pamäť256 MiB512 MiB
Stredná doba zlyhania (MTTF)2 500 000 hodín
Max. dlhodobá prenosová rýchlosť241 MB/s260 MB/s274 MB/s
Záruka5-ročná obmedzená záruka

1 Testovanie výkonu realizovala spoločnosť Synology pomocou 12 diskov v zariadení SA3600 nakonfigurovaných s RAID 5 nástrojom IOMeter (64 kB bloky) v porovnaní s diskami podobnej kategórie (podnikové nasadenie). Výsledky sú určené iba k referenčným účelom. Skutočný výkon sa môže líšiť podľa pracovnej záťaže, spôsobe testovania a konfigurácii zaťaženia a softvéru.

Značky: