Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology dnes predstavila dvojšachtové zariadenie DS720+ a štvoršachtové zariadenie DS420+. Obe boli navrhnuté tak, aby umožnili plynulé zdieľanie súborov, streamovanie videa a správu fotografií v domácnostiach a malých firmách.

„Zariadenia radu Plus boli navrhnuté tak, aby ponúkali mnoho funkcií s vynikajúcim výkonom,“ povedal Hewitt Lee, riaditeľ skupiny pre správu produktov v spoločnosti Synology. „Zariadenia DS720+ a DS420+ teraz obsahujú dva sloty M.2 NVMe pre medzipamäť, čo zvyšuje výkon čítania a zápis a hodnotu IOPS u väčšiny bežne používaných dát. Aktualizovaný procesor CPU zabezpečuje celkové zrýchlenie výkonu pri spracovaní výpočtovo náročných aplikácií.“

Jednoduché zvládanie pracovných záťaží

Až o 143 % rýchlejšie reakcie aplikácií1 a zvýšenie výkonu o viac ako 15 %2 pri spracovaní výpočtovo náročných aplikácií pre medzipamäť, čo až 20x zrýchľuje prístup čítania i zápisu.

Jednoduché zálohovanie

Zálohovanie Synology sa ľahko nastavuje a prebieha plynule na pozadí, takže uvoľňuje čas, ktorý by bol inak vyhradený pre manuálne postupy zálohovania. Vďaka plánovaniu, zálohovaniu viacerých verzií a flexibilným možnostiam rotácie úložiska je obnovenie súborov veľmi jednoduché.

Zdieľanie médií kedykoľvek a kdekoľvek

Rad Plus dokáže bezpracne synchronizovať média medzi množstvom digitálnych zariadení a operačných systémov bez ohľadu na to, či streamujete médiá alebo upravujete multimédiá vo vysokom rozlíšení. Pre prístup konkrétnych používateľov alebo verejnosti sú k dispozícii rôzne nastavenia oprávnení.

Dostupnosť

Obe zariadenia bude možné zakúpiť v Európe u predajcov a partnerov spoločnosti Synology od 18. júna 2020.

Technické parametre modelu DS720+

Procesor: Štvorjadrový Intel Celeron J4125

Systémová pamäť: 2 GB DDR4, rozšíriteľná až na 6 GB

Kapacita3:  Až 112 TB so zariadením DX517

Šachty na disky interné/max.4:  2/7

Vyhradené sloty pre medzipamäť: 2 x M.2 NVMe 2280

Sieťové rozhranie: 2x Gigabit RJ-45

Záruka:  Až 5 rokov5

Technické parametre modelu DS420+

Procesor: Štvorjadrový Intel® Celeron® J4025

Systémová pamäť: 2 GB DDR4, rozšíriteľná až na 6 GB

Kapacita3: Až 64 TB

Šachty na disky interné/max.4: 4

Vyhradené sloty pre medzipamäť: 2 x M.2 NVMe 2280

Sieťové rozhranie: 2x Gigabit RJ-45

Záruka: Až 5 rokov5

1 Hodnoty rýchlosti reakcií aplikácií vychádzajú z priemerného percentuálneho zlepšenia ponúkaného zariadením DS720+ v porovnaní s jeho predchodcom na základe testov realizovaných v laboratóriách spoločnosti Synology.

2 Hodnoty zvýšenia výkonu aplikácií vychádzajú z priemerného percentuálneho zlepšenia modelov DS420+ a DS720+ v porovnaní s ich predchodcami a základe testov realizovaných v laboratóriách spoločnosti Synology. Medzi testované položky patrí indexovanie súborov v službe Synology Drive a indexovanie fotografií v službe Synology Moments.

3 Hrubá kapacita vychádza pri použití 16 TB diskov. Skutočne využiteľná kapacita sa bude líšiť v závislosti na konfigurácií a použitých jednotkách.

4 Kapacitu zariadenia DS720+ je možné rozšíriť pomocou zvlášť zakúpenej rozširovacej jednotky Synology DX517.

5 Päťročná záruka je ponúkaná ako voliteľný balíček so servisným doplnkom EW201 s predĺženou dvojročnou zárukou.

Značky: