Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ešte chytrejšie sledovanie cez video

Spoločnosť Synology Inc. dnes predstavila ďalšie zariadenie Deep Learning NVR, tentokrát s označením DVA3221, určené pre pokročilé lokálne sledovanie pomocou videa a jeho následnú analýzu. Pomocou algoritmu hlbokého učenia sa, ktoré je urýchľované aj GPU procesorom, dokáže model DVA3221 poskytovať v reálnom čase komplexný video dohľad. To umožní pracovníkom ochrany okamžitú reakciu. Funkcie rozpoznávania tvári, počítanie ľudí, detekcia vozidiel a ďalšie funkcie analýzy videa umožňujú nasadiť inteligentnejšie riešenie zabezpečujúce ešte bezpečnejšie prostredie.

“Produktový rad DVA sa vďaka priebežným aktualizáciám softvéru neustále zlepšuje. Nedávna aktualizácia služby Surveillance Station predstavila niekoľko kľúčových funkcií, napríklad detekciu tvárí, osôb a vozidiel a dokonca aj schopnosť detegovať použitie masiek alebo rúšok,” povedal Tony Lin, produktový manažér spoločnosti Synology pre službu Surveillance Station. “Vďaka podpore niekoľkých analytických úloh v reálnom čase posunie zariadenie DVA321 hranice video dohľadu ešte ďalej.”

Model DVA3221 v sebe spája skúsenosti spoločnosti Synology v oblasti ukladania a správy dát s novým a výkonným riešením VMS – Surveillance Station. Podpora viac ako 7 600 kamier, kompatibilita so štandardnom ONVIF a integrácia s I/O modulmi a reproduktormi znamenajú, že nie ste pripútaní k jednej konkrétnej značke alebo platforme. Keďže sa všetky analýzy ukladajú a spracovávajú lokálne, je možné toto riešenie implementovať úplne samostatne. Dokonca aj bez pripojenia k internetu, ak samozrejme neplánujete nastaviť zálohovanie do cloudu alebo do iného vzdialeného umiestnenia. Služba Surveillance Station je nezávislá na platforme a podporuje prehrávanie aj správu prostredníctvom bežných prehliadačov, klientov Windows aj Mac či mobilných aplikácií.

Kľúčové vlastnosti

  • Analýza videa vychádzajúca z hlbokého učenia umožňuje rozpoznávať tváre, detegovať osoby a vozidlá, počítať ľudí a mnoho ďalšieho.
  • Podpora signálov až z 32 kamier súčasne so šiestimi analytickými úlohami videa v reálnom čase1.
  • Inteligentné hľadanie v existujúcich záznamoch pomocou filtrov akými sú detekcia pohybu, chýbajúce predmety, zóny bez zotrvania, atď.
  • Ukladanie veľkých objemov vytvorených záznamov do štyroch interných 3,5” šácht. Celkový počet úložných šácht je možné rozšíriť až na 142.
  • Jednoduchá archivácia a zálohovanie záznamov vo vzdialeného cieľa.
  • Úplné vlastníctvo dát a trvalé licencie. Všetok videozáznam je spracovávaný lokálne a voliteľné pripojenie k internetu je potrebné iba na vzdialené zálohovanie a vzdialené prehliadanie. Nie je potrebné žiadne predplatné1.

Ďalšie informácie o zariadení DVA3221 nájdete na tejto stránke, prípadne si môžete stiahnuť brožúru.

1 Zariadenie DVA3221 obsahuje osem kamerových licencií. Na použitie 32 zariadení sú potrebné ďalšie licencie. Niektoré špecializované kamery a zariadenia môžu využívať viacero licencií. Licencie sú trvalé.

2 Podpora až dvoch samostatne zakúpených päťšachtových rozširovacích jednotiek DX517.

Značky: