Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Poskytuje vašej firme potrebnú ochranu dát a dostupnosť služieb

Spoločnosť Synology Inc. oznámila, že je možné zakúpiť systém úložiska s duálnym radičom SA3200D, ktorý ponúka maximálnu dostupnosť systému v rámci jediného zariadenia. Model SA3200D patrí do rodiny zariadení Synology SA, škálovateľných úložných systémov s vysokým výkonom určených k zjednodušeniu a centralizácií správy dát.

„Firmy sa obávajú o svoje citlivé dáta a hľadajú preto riešenie pre správu dát priamo vo firme, súčasne však očakávajú jednoduché používanie a spoľahlivosť verejných cloudov,“ uviedol Jason Fan, produktový manažér v spoločnosti Synology Inc. „Spoločnosť Synology významne investovala do hardvérových a softvérových súčastí zariadenia SA3200D tak, aby dosiahla maximálnu dostupnosť služieb v rámci jediného, ľahko nasaditeľného balíčka.“

Maximalizácia dostupnosti služieb, minimalizácia výpadkov

Vďaka konštrukcii radiča active-passive ponúka model SA3200D redundanciu hardvéru na všetkých úrovniach a predchádza tak možným poruchám. Úložisko s dvomi radičmi zabezpečuje automatickú ochranu prepnutím služieb pri zlyhaní a architektúra s možnosťou výmeny za prevádzky zabezpečuje nepretržitú prevádzku kritických služieb podniku. Konštrukcia zdieľaného úložiska a rozšíriteľná architektúra s kapacitou až 500 TB1 znižuje celkové náklady na vlastníctvo (TCO).

Špecifikácia radiča:

  • Procesor: Intel® Xeon® štvorjadrový
  • Integrované porty 10GbE: Podporuje rýchlejšiu sieťovú kartu umožňujúcu vyššiu priepustnosť
  • SATA DOM: Izoluje súbory operačného systému od uložených dát

Integrovaná ochrana a dostupnosť dát

Ľahké nasadenie zamestnancami IT oddelenia a významné zjednodušenie operácií vďaka komplexným nástrojom určeným pre firmy a pre ochranu ich dát.

  • Ochrana virtuálnych počítačov, SaaS a koncových bodov

Centralizované riešenie zálohovania pre ochranu virtuálnych počítačov so systémami VMware a Windows Server, koncových bodov so systémom Windows a účtov služieb Office 365 a G Suite. Správa všetkých úloh zálohovania z jedinej konzoly a okamžité obnovenie dát pomocou flexibilných metód obnovenia. Ďalšie informácie o službe Synology Active Backup.

  • Prechádzanie straty dát pomocou snímkov a replikácie

Integrácia nástroja Synology Snapshot Manager do systému VMware a Windows pre ochranu dát konzistentných s aplikáciami. Služba Snapshot Replication zabezpečuje ochranu zdieľaných adresárov a jednotiek LUN vo všetkých ostatných pracovných záťažiach. Ďalšie informácie o našich virtualizačných riešeniach.

Ďalšie informácie o zariadení SA3200 nájdete na stránke: https://www.synology.com/products/SA3200D

1Zariadenie SA3200D podporuje 12 šácht na disky SAS, ktoré je možné pomocou dvoch rozširovacích jednotiek RXD1219sas, predávaných samostatne rozšíriť až na 36 diskov.

Značky: