Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Server Active-Active zabezpečuje neprerušované služby.

Spoločnosť Synology Inc. predstavila zariadenie Unified Controller UC3200, prvý server s duálnym radičom, ktorý mieri do vysoko dostupných dátových iSCSI služieb v kriticky dôležitých podnikových službách, spolu s rozširovacou jednotkou RXD1219sas.

„Najčastejšia výzva pre podnikových IT správcov je nájdenie iSCSI riešenia s takmer nulovými výpadkami, jednoduchým používateľským rozhraním a dostupnými cenovými nákladmi na vlastníctvo,“ uviedol Jason Fan, produktový manažér v spoločnosti Synology Inc. „Úplne nový radič Unified Controller UC3200 je predurčený k tomu, aby tieto problémy zvládol.“ UC3200 je riešením IP SAN Active-Active, ktoré dokáže maximalizovať dostupnosť služieb a jeho intuitívny operačný systém umožňuje správcom spravovať dva radiče z jedného portálu, čo uľahčuje správu a nevyžaduje osvojenie veľkého množstva nových znalostí naraz.“

Úplná stabilita

Zariadenie UC3200 je vyzbrojené štvorjadrovým procesorom CPU Intel® Xeon® taktovaným na 2,4 GHz a 8 GB pamäte DDR4 ECC UDIMM v každom radiči, takže poskytuje výkon viac ako 140 000 náhodných 4K IOPS zápisov v agregovanom prostredí 10GbE1.

  • Operačná pamäť: 8 GB DDR4 ECC UDIMM, rozšíriteľná až na 64 GB.
  • Vstavané porty 10GbE: eternetové porty 1× 10GbE a 2× 1GbE podporujúce prepnutie služieb pri zlyhaní a funkcii Link Aggregation.
  • PCIe rozšírenie: 1× slot PCIe 3.0 pre rozšírenie pomocou ďalšej sieťovej karty.
  • Škálovateľnosť: Štandardne obsahuje 12 šácht SAS diskov, ktoré je možné pomocou dvoch jednotiek RXD1219sas je rozšíriť až na 500 TB2.
  • Modularizovaná konštrukcia: Kľúčové komponenty systému, vrátane SAS modulov a systémových ventilátorov je možné vymeniť a maximalizovať tak dostupnosť služieb.

Spoločnosť Unitech Computer sa pred uvedením na trh pripojila k Beta programu, aby nám pomohla zabezpečiť stabilitu zariadenia UC3200 v skutočných produkčných prostrediach. „Vďaka skvelému používateľskému prostrediu zariadenie Synology UC3200 úplné prekonalo moje očakávania. Nastavenie je bezpracné a taktiež ponúka medzi dvomi aktívnymi radičmi Active-Active bezproblémové prepnutie služieb pri zlyhaní v prípade, že sa niečo pokazí v našom virtuálnom úložisku,“ uviedol Tony Chen, manažér oddelenia technickej podpory spoločnosti Unitech Computer. „Nepamätám si, že by kolegovia spomínali akýkoľvek problém s výnimkou upozornenia e-mailom. Zariadenie UC3200 rozhodne odporúčam firmám, ktoré pre svoje virtualizačné prostredie vyžadujú iSCSI úložisko, pretože zabezpečuje vysokú spoľahlivosť a výkon za priaznivú cenu.“

Vysoká dostupnosť

Vďaka exkluzívnemu hardvérovému spracovaniu pomáha zariadenie UC3200 podnikom dosiahnuť prakticky nulové výpady služieb a ďalej uľahčuje IT operácie.

  • Netransparentný most (NTB): Umožňuje, aby v prípade poruchy jedného radiča plynule prevzal službu druhý radič.
  • Jednotka s vlastním šifrovaním (SED): Podpora šifrovania dát chráni kritické dáta na úrovni hardvéru.
  • Vstavaná disk STA-DOM: Izolácia operačného systému od kritických dát.
  • Odolný mechanizmus ochrany medzipamäte: Synchronizácia dát v medzipamäti medzi dvomi radičmi, aby sa v prípade poruchy radiča zabránilo strate dát predtým, ako sa dáta zapíšu na pevné disky.
  • 5-ročná záruka: Robustné a spoľahlivé prostredie pre správ dát s dlhoročnou zárukou.

Určené pre virtualizačné prostredie

Zariadenie UC3200 ponúka hladkú a overenú integráciu iSCSI virtualizácie s poprednými hypervisormi.

  • Spĺňa štandardnú priemyselnú normu iSCSI ALUA: Umožňuje hostiteľom rozpoznať optimalizované trasy, čo prispieva k zvýšeniu rýchlosti a efektivity prenosov.
  • Snímok zameraný na aplikácie: Poskytuje plán obnovenia po havárii pre virtualizované pracovné záťaže.
  • Pripravené na virtualizáciu: Certifikované pre systémy VMware vSphere® 6.5, Microsoft Hyper-V®, Citrix XenServer® a OpenStack® Cinder.

RXD1219sas – rozšírenie kapacity pre zariadenie UC3200

RXD1219sas je rozširovacia jednotka veľkosti 2U a predstavuje ideálne riešenie zvýšenia úložného priestoru pre zariadenie UC3200. Môžete pridať až 12 ďalších šachtových miest 2,5″ / 3,5″ SAS diskov za behu pri priamom pripojení zariadení UC3200 a RXD1219sas pomocou mini-SAS HD káblu a vymeniť kritické súčasti systému vrátane SAS modulov a systémových ventilátorov, aby sa zabezpečila maximálna dostupnosť služieb.

  • Škálovateľnosť: Dizajn umožňujúci okamžité použitie po pripojení zabezpečuje ľahký upgrade.
  • Výkon: Možnosť pripojenia mini-SAS HD zabezpečujúci výkonný dátový prenos.
  • Spoľahlivosť: Maximalizácia dostupnosti služieb zabezpečená redundantnými zdrojmi napájania.

Značky: