Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Donášková služba Wolt pridala dnes na svoju platformu dvanáste slovenské mesto. Modrí kuriéri tak jazdia už aj v uliciach Popradu. Mesto je známe profesiou nosičov, ktorí často v neľahkých podmienkach už niekoľko generácií vynášajú jedlo do horských chát. Tam sa síce Wolt zatiaľ nedostane, no svojimi službami bude pokrývať oblasti rozvozu od časti Juh 3 po Veľkú a po Spišskú Sobotu. Zákazníci si cez aplikáciu Wolt v mobile alebo na počítači môžu vybrať z ponuky niekoľkých desiatok reštaurácií. Nájdu tam pizzu, burgre, ázijskú ale aj tradičnú kuchyňu. Nové popradské prevádzky budú stále pribúdať, a to aj v oblasti retailu.

“Teším sa s množstva nových partnerov, ktorých sme v Poprade našli. Pandemická situácia a slabá turistická sezóna určite strpčujú podnikanie mnohým z nich. Verím, že nielen v tomto ťažkom období budeme partner, ktorý im pomôže priblížiť ich k zákazníkom,” povedal Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Wolt Slovensko. Všetci používatelia v Poprade môžu na prvé dva týždne využiť donášku cez Wolt zadarmo, zároveň pre prvú objednávku si môžu uplatniť zľavový promokód reštaurácie v hodnote 5 eur.

Pavol Beľujský z popradskej prevádzky so skvelými burgermi BARN CLUB hovorí, že donášku Wolt videl po celom svete a chcel s ňou spolupracovať už dávnejšie. “U nás v Poprade však nemali zastúpenie. Keď k nám prišla usmievavá zástupkyňa tejto firmy, tak som hneď po doladení podmienok potvrdil spoluprácu,” popisoval prvé stretnutie s Barborou z Woltu. Spolupráca s Woltom zatiaľ splnila všetky jeho očakávania. “Boli aj chybičky, no vždy mi však boli nápomocní a vždy sme vyriešili problém tak, aby bol zákazník spokojný,” uzatvára P. Beľujský.

“Dobré veci si cestu k sebe vždy nájdu,” hodnotí začiatok spolupráce s Woltom Martin Profant z podniku HODOVŇA. Wolt pre neho znamená možnosť získania nových zákazníkov a lepšie priblíženie k tým súčasným.

Wolt už dávno nie je len o vynikajúcom jedle a úspore času pri varení. Tento rok v mnohých mestách pribudli k reštauráciám aj potraviny, kvetinárstva, predajcovia výživových doplnkov, cukrovinky, vinárne či knihy. Aj v Poprade sa postupne k našim partnerom pridávajú napríklad TatraVea, či čoskoro aj Bezpečné liehoviny.  “Veríme, že čoskoro ponúkneme v Poprade aj donášku potravín,” dodáva T. Beniak.

Značky: