Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovensko vie svojimi krásami vždy milo prekvapiť. Presvedčili sme sa o tom v prvej časti projektu Spoznaj Slovensko reálne aj virtuálne. Spolu s cestovateľom a blogerom Radoslavom Hoppejom sme spoznávali jeho tajomstvá.

V druhej časti nám opäť predstaví viac či menej známe miesta. Už pri príprave tejto druhej série sme boli milo prekvapení unikátnosťou miest, ktoré nám Radko ponúkol. Či už vzhľadom, históriou alebo virtuálnou prítomnosťou.

Áno, už tradične sme sa na reálne lokality pozreli aj virtuálnou lupou. Zhodnotili sme, ako často a kvalitne sa o nich píše na rôznych weboch, či tvorcovia virtuálneho obsahu využili všetky nástroje, ktoré tento priestor takmer bez hraníc ponúka. Ponúknuť opis lokality bez fotografií, alebo videa, už dnes nie je štandard. Taktiež web, ktorý nepoužíva zabezpečenie minimálne SSL certifikátom či zabezpečenie domény technológiou DNSSEC, pôsobí nedôveryhodne.

V druhej sérii navštívime postupne 8 lokalít. Každých 7-10 dní vám predstavíme jednu. Počas vianočných sviatkov si doprajeme relax v kruhu blízkych a v Novom roku budeme pokračovať.

Nechajte sa teda opäť inšpirovať a využite príležitosť spoznať naše milované Slovensko reálne aj virtuálne. Tú prvú lokalitu sme už navštívili a jej opis vám ponúkame na portáli Virtualnô. Navštívte spolu s nami Jeleniu horu. Ponúkame vám tip na nenáročnú túru s krásnymi výhľadmi.

Pre tých, ktorí ste nestihli navštíviť všetky lokality z prvej série Spoznaj Slovensko reálne aj virtuálne, sú umiestnené na portáli Virtualnô.

Značky: