Files od Googlu umožnia jednoduchšie nájdenie posledných súborov.

Firma zmenila ovládacie prvky a teraz položka Nedávne obsahuje „kolotočový“ systém, podobne ako v aplikácii Fotky. Nová aktualizácia prináša prehľadnejší prístup k naposledy upravovaným alebo uloženým súborom. Položka Nedávne v sebe obsahuje súbory z adresárov fotoaparátu, stiahnutých súborov, snímok obrazovky a tiež z adresára Dokumenty. O novinke informoval web Android Central.

Každý náhľad je vo svojom obdĺžnikovom náhľade a teda každý súbor má svoju položku. S ňou sa dá ďalej pracovať a je tu možnosť súbor zdieľať, presunúť do koša alebo ho zatriediť medzi obľúbené. Je tu priestor na 10 položiek a kto chce vidieť všetky súbory chronologicky pod sebou, je tu možnosť ich prepnúť do tohto zobrazenia.

Aplikácia od Googlu by mala byť už dostupná pre všetkých používateľov. Zmena sa prejavuje od verzie 1.4237.652465286.1-release. Ide o jednoduchého správcu súborov, ktorý je dobrou voľbou na bežnú organizáciu súborov. Používatelia hľadajúci niečo pokročilejšie, majú možnosť vyskúšať File Manager alebo napríklad Total Commander. Veľmi dobrý je aj ASTRO File Manager & Cleaner.

Zdroj: Android Central

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.