Microsoft (aj ten slovenský) odmeňuje aktívnych používateľov Insider Preview verzie systému Windows 10.

Na Facebookovej stránke operačného systému Windows sa objavila výzva spoločnosti Microsoft. Tá hľadá WIP používateľov – teda členov Windows Insider Preview programu, ktorí testovaciu verziu systému reálne aj využívajú.

Ak patríte do tejto skupiny používateľov, môžete administrátorom Facebookovej stránky poslať správu so screenshotom pracovnej plochy, na ktorom je viditeľné označenie Windows 10 Insider Preview (počítajú sa aj staršie screenshoty s popisom „Technical Preview“, resp. screenshoty z mobilnej verzie pre Windows Phone). Nezabudnite priložiť svoju fotografiu a krátke vyjadrenie, ako sa „upgradol“ váš život vďaka Windows 10.

Microsoft vám následne pošle „darček v limitovanej edícii“ ako poďakovanie, pričom je potrebné, aby ste na požiadanie (administrátori stránky Windows vám po odoslaní potrebných informácií a obrázkov pošlú správu) uviedli aj vašu emailovú a poštovú adresu.

Microsoft chce odmeniť aktívnych testerov zo Slovenska

Microsoft chce odmeniť aktívnych testerov zo Slovenska

V komentároch pod príspevkom sa objavila otázka, či budú poskytnuté údaje použité na marketingové účely. Microsoft neplánuje využiť fotografie na plagátoch ani propagačných materiáloch. Využije ich iba pre potreby personalizovaného poďakovania.

Ak ste teda WIP a chcete dostať prekvapenie od Microsoftu, ozvite sa na FB stránke Windows. Ak WIP nie ste, testovaciu verziu systému si už do PC (aspoň dočasne) nestiahnete.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit