Výstava CeBIT je v Európe prestížnou výstavou, kde zažijeme technologické novinky dôležité pre aktuálny rok.

CeBIT 2018 sa bude konať od 11. do 15. júna v Hannoveri. Využite jedinečnú príležitosť a stiahnite si vstupenku na celú výstavu so zľavou. K dispozícií máme posledných 30 kusov. Stačí sa zaregistrovať tu a do políčka DISCOUNT uviesť zľavový kód: r783YzAKxC

Pozor, lístok neslúži na verejnú dopravu. Lístok na verejnú dopravu je potrebné zakúpiť zvlášť na uvedenom linku.

Čo je CeBIT?

Táto výstava sa špecializuje na predstavenie technologických noviniek. Neznamená to však suché fakty a haly zaplnené stánkami s vytlačenými grafmi a prezentáciami. Je to priestor, kde dostanete unikátny pohľad na to, aké sú trendy a čo bude v nasledujúcich mesiacoch nasledovať. To všetko priamo na praktických ukážkach. Či už to budú automotive technológie alebo lietajúce drony.

Výstava sa ponesie v duchu partnerstva s japonskými firmami, čo je rozhodne dôležitý pohľad na novinky v technologickom svete.

Umelá inteligencia

Počuť o nej všade a taktiež ju všade vidieť. Digitálni asistenti, spracovanie množstva dát do relevantných štatistík a zrozumiteľných údajov alebo napríklad na tzv. chat botoch. Dnes si môžete „pokecať“ s virtuálnym chat botom, ktorý bude odpovedať na vaše otázky a rozvíjať konverzáciu podobne ako živý človek.

Cloud – bránite sa mu? Neveríte mu? Myslíte si, že cloud je len bublina? Už dávno nie. Je to povinnosť, nie alternatíva. Ak chcete, aby bola vaša firma konkurenčná pre iné, treba sa zaujímať o cloudové riešenia. Na CeBITe získate dokonalý prehľad o trendoch a ako vlastne s cloudovými službami vo vašom podniku alebo firme začať alebo ich rozvíjať. Veď takmer 50% firiem už cloud aktívne využíva.

Kybernetická bezpečnosť – popri tom sa dozviete o bezpečnosti v elektronickom svete. Ako je to s hackermi, čo je dark web a ako sa brániť tak, aby to vašu firmu nestálo veľa energie.

Drony – lietajúce stroje jednoducho prídu a budú nad našimi hlavami čoraz častejšie. Kedy sa oplatí zaujímať o drony? Je to smer, ktorým by sa mala vaša firma uberať alebo môžete lietajúce stroje ešte ignorovať? Aj na tieto otázky sa dozviete odpovede.

Startupy – pre tých, čo hľadajú dobré nápady a pružných, začínajúcich firiem alebo tímov nadšencov, budú mať vyhradenú samostatnú halu. Cez 300 startupov sa tu bude snažiť zaujať vo viac bežných aj netradičných riešeniach v každej oblasti života.

Prečo ísť na CeBIT?

Na jednej obrovskej ploche výstaviska v Hannoveri sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o súčasných trendoch a smerovaniach. Nemusíte obiehať postupne lokálne výstavy. Všetko je zažijete na jednom mieste pod jednou strechou.

Značky: