Niet pochýb, že hry od firmy Blizzard sú viac než obľúbené a denne lákajú obrovské množstvo hráčov. Aj preto vzniklo zaujímavé spojenie Facebooku s Blizzardom, vďaka čomu budete môcť streamovať vaše obľúbené hry na Facebook.

Streamovanie hier sa stáva sa stáva čoraz obľúbenejším. Ľudia sa chcú jednoducho buď pochváliť ako dobre hrajú, a ak dobre hrajú, aj dačo zarobiť. Preto si obe spoločnosti od tohto kroku sľubujú zvýšený záujem o obe platformy a Facebook chce týmto konkurovať službe Twitch, či YouTube Gaming, o ktorej sme písali nedávno v článku.

Ako aj povedal Leo Olebe, riaditeľ pre partnerstva s hernými firmami: „ Naša spolupráca na hre Overwatch demonštruje záväzok partnerstva s Áčkovými hernými spoločnosťami a prináša možnosť hráčom Blizzardu zdieľať zážitok z hier, pre ktoré sú najviac zapálení s priateľmi z celého sveta“ (voľný preklad)

Žiaľ, ale je to logické, staršie hry, ako napr. Diablo II nemáme možnosť streamovať, takže nám ostávajú „len“ tituly ako Diablo III, Heroes of the Storm, Overwatch, World of Warcraft, StarCraft II, či Hearthstone.

Ako to celé funguje si môžete pozrieť tu:

Zdroj: investor.activision.com