Nechýbajú klasiky a najnovšie aj 45 W nabíjačka s podporou rýchlonabíjania.

Samsung predstavuje štýlové príslušenstvo, ktoré je určené pre jej najnovšie modely Galaxy Note10 a Note10+. Noví majitelia tak môžu vyjadriť svoj štýl puzdrom, ktoré im zároveň ochráni ich novinku.

Zadný kryt LED Cover

Zadný kryt s LED diódami LED Cover rozžiari zadnú časť vášho telefónu pomocou náladového svetla a jednoduchých notifikačných ikon. Je to originálny kúsok, ktorý svetelnými efektami a prispôsobiteľnými ikonami na zadnej strane telefónu zmení jeho dizajn na hravý. Zadný kryt LED Cover je k dispozícii v čiernej a bielej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 54,90 Eur.

Priehľadné flipové puzdro Clear View Cover

Flipové puzdro Clear View Cover je nielen praktické, ale zároveň vám umožní prijímať hovory a ovládať hudbu bez toho, aby ste museli otvárať obal. Na výber máte pri Galaxy Note10 z čiernej, bielej, striebornej, ružovej a červenej farby a pri Galaxy Note10+ z čiernej, bielej, striebornej a modrej farby. Odporúčaná maloobchodná cena puzdra je 54,90 Eur.

Flipové puzdro LED View Cover

Praktické flipové puzdro LED View Cover vám ponúkne množstvo notifikačných LED ikoniek, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojho vkusu. Upozornia vás tak na množstvo dôležitých notifikácií. Na výber máte pri Galaxy Note10 z čiernej, bielej, striebornej, ružovej a červenej farby a pri Galaxy Note10+ z čiernej, bielej, striebornej a modrej farby. Odporúčaná maloobchodná cena puzdra je 64,90 Eur.

Kožené puzdro Leather Cover

Luxusne spracované kožené puzdro Leather Cover je vyrobené z teľacej kože a doplnené kovovými tlačidlami. Takže nielen ochráni vaše prémiové zariadenie, ale zároveň vás bude štýlovo reprezentovať, keďže je k dispozícii až v šiestich farbách – čiernej, bielej, šedej, modrej, béžovej a červenej. Odporúčaná maloobchodná cena je 49,90 Eur.

Silikónový kryt Silicone Cover

Jednoduchý a zároveň zamatovo hladký na dotyk je silikónový kryt Silicone Cover. Ochráni váš telefón a súčasne sa komfortne drží v rukách. K dispozícii je vo farbách – čierna, biela, strieborná, modrá, ružová a červená za odporúčanú maloobchodnú cenu 29,90 Eur.

Ochranný zadný kryt Protective Standing Cover

Tvrdený ochranný zadný kryt so stojanom Protective Standing Cover hravo odolá nárazom i vode a navyše podoprie váš telefón v dvoch uhloch. Smartfón tak môžete sledovať na šírku alebo absolvovať hovor na výšku bez toho, aby ste museli smartfón držať v ruke. Puzdro zvládne aj drsnejšie zaobchádzanie, takže je vhodné napríklad do prírody. Na výber máte z čiernej a striebornej farby. Odporúčaná maloobchodná cena je 34,90 Eur.

Priehľadné puzdro Clear Cover

Pre tých, čo chcú nechať vyniknúť jedinečné farebné prevedenie smartfónu, je k dispozícii puzdro Clear Cover. Puzdro je totiž priehľadné a farby Aura Glow alebo Aura Black smartfónov Galaxy Note10 tak môžu stále žiariť. Odporúčaná maloobchodná cena je 19,90 Eur.

Nabíjačka s podporou rýchlonabíjania 45 W

Novinkou je nabíjačka, ktorá podporuje 45W rýchle nabíjanie. Vášmu Galaxy Note10+ zvýši výkon pomocou technológie rýchleho nabíjania Super Fast Charging 2.0 a vy tak môžete bez problémov a obavy fungovať ďalšie hodiny. Predáva sa v čiernej a bielej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena nabíjačky je 54,90 Eur.

Bezdrôtová nabíjacia stanica

Praktická bezdrôtová stanica bude po prvom vyskúšaní už trvalou súčasťou vášho pracovného stola. Využíva technológiu rýchleho bezdrôtového nabíjania Fast Wireless Charging 2.0 na bleskové doplnenie energie a podopieranie telefónu v optimálnom uhle, aby ste mohli pokračovať v chatovaní, sledovaní alebo hraní hier. K dispozícii je v čiernej a bielej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 54,90 Eur.

 Duálna bezdrôtová nabíjacia podložka

Keď potrebujete nabiť váš nový Galaxy Note10 a zároveň hodinky Galaxy Watch Active2, duálna bezdrôtová nabíjacia podložka zvládne nabíjať obe zariadenia súčasne. Vášmu smartfónu dokonca umožňuje okamžite doplniť energiu pomocou technológie rýchleho bezdrôtového nabíjania Fast Wireless Charging 2.0. V predaji je v čiernej a bielej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena nabíjacej podložky je 99,90 Eur.

Adaptér USB-C na 3,5 mm audio jack konektor

Ak sa neviete vzdať svojich obľúbených káblových slúchadiel, adaptér USB-C na 3,5 mm audio jack konektor vám ich umožní používať aj naďalej a bez kompromisov v audio kvalite. USB-C konektor stačí pripojiť do vášho Galaxy Note10 a do 3,5mm konektoru vaše obľúbené káblové slúchadlá. Adaptér je k dispozícii v bielej farba za odporúčanú maloobchodnú cenu 9,90 Eur.

Pero S Pen

Ak vám nevyhovuje farba vášho pera S Pen alebo sa len chcete odlíšiť, môžete si ho vymeniť za niektorú z ďalších farieb. K dispozícii sú červená, čierna, modrá, strieborná a ružová. Odporúčaná maloobchodná cena je 29,90 Eur.

Pozrite si bližšie predstavenie 45 W nabíjačky

Štýlové príslušenstvo pre najnovšie vlajkové lode Galaxy Note10/10+

Značky: