Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SC-P20000 predstavuje spojenie najvyššej rýchlosti tlače s vynikajúcou kvalitou pri rozlíšení najmenej 600 x 600 dpi

Epson uvádza na trh najnovší prírastok série SC-P, tlačiareň SC-P20000. Predstavuje spojenie veľmi vysokej rýchlosti tlače s vynikajúcou kvalitou – je ideálna pre tlač špičkových veľkoformátových fotografií. Tlačiareň sa vyznačuje celou radou inovatívnych technológií a vlastností. Ponúka pohodlnú a ľahkú obsluhu.

SC-P20000 bola vytvorená pre fotolaboratória, kopírovacie centrá, náročné fotografické obchody a firmy hľadajúce vnútropodnikové riešenia kvalitnej tlače. Môže tlačiť vysoko kvalitné fotografie na celý rad materiálov, rôzne signage aplikácie a POS materiály dokončované na mieste predaja. Tlačiareň, ktorá ponúka užívateľom vysokú produktivitu bez obmedzenia kvality, je na trh uvedená s tlačovou hlavou PrecisionCore MicroTFP, ktorá dosahuje vynikajúce výsledky nielen v režimoch vysokej kvality. Kvalita tlače je podporená technológiou presného podávania médií s využitím nového optického systému stabilizácie podávania materiálu.

p20000

Kateřina Sedláčková, Pro Graphics Account Manager v spoločnosti Epson Europe, B.V., dopĺňa: „Trh už dlho očakával nástupcu našej populárnej tlačiarne SP11880. Uvedením SureColor SC-P20000 sme našim zákazníkom ponúkli vynikajúcu náhradu. Tlačiareň predstavuje spojenie vysokej rýchlosti tlače s vynikajúcou kvalitou výstupu, ktorú naši zákazníci očakávajú. Tlačiareň prináša celý rad technických inovácií a zlepšené úžitkové vlastnosti.“

 

Tlačiareň SC-P20000 má rad vlastností, ktoré jej umožňujú dosahovať s najvyššou spoľahlivosťou, maximálne presné výsledky vo vysokej kvalite očakávané trhom. Vynikajúcu čiernobielu aj farebnú reprodukciu umožňuje nový 10 farebný set atramentov Epson UltraChrome Pro. Výtlačky sa vyznačujú hlbokou sýtou čiernou, získanou vďaka vysokej sýtosti atramentov Photo a Matte Black. Tlačiareň dosahuje lepšie gradácie s minimálnou zrnitosťou vďaka K4 atramentom a technológiou premenlivej veľkosti tlačového bodu Multi Size Droplet Technology (MSDT).

 

Nová konštrukcia tlačovej hlavy spôsobuje menej vibrácií a umožňuje presnejšie umiestnenie kvapiek atramentu na papier. Pre zabezpečenie konzistencie farieb, bez potreby drahých doplnkov, môžu užívatelia spravovať nastavenia tlačiarne utilitou Epson Colour Calibration.

 

SureColor SC-P20000 dosahuje rýchle skvelé výsledky, ponúka ľahkú obsluhu, bezproblémovú prevádzku a minimálnu údržbu, a tým poskytuje užívateľom radosť z tlače. Začať ovládať túto tlačiareň je jednoduché vďaka prehľadnej užívateľskej príručke a nápovede na farebnom LCD. Manipulácia s materiálom a jeho výmena je rýchla a jednoduchá. Počas tlače môžu užívatelia kontrolovať stav tlače a zostávajúceho média priehľadným okienkom v kryte tlačiarne a kryte rolky materiálu. V prípade potreby sa tlačová hlava presunie do polohy, v ktorej ju užívateľ, spoločne s dosadacími plochami čistiacej jednotky, môže vyčistiť od nečistôt zachytených z materiálu a znížiť náklady na servis.

 

Užívateľskú efektivitu a zapojenie do pracovného procesu je možné vylepšiť voliteľným Adobe PostScript modulom, voliteľným pevným diskom, ktorý potom umožňuje, aby boli úlohy znovu tlačené priamo z panelu tlačiarne bez potreby počítača.

 

Tlačiareň SC-P20000 bude na trhu od marca 2016.

Značky: