Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Systém SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications je teraz k dispozícii ako operačný systém pre riešenia SAP na platforme Google Cloud Platform (GCP).

Zákazníci tak môžu využívať vysoko výkonné virtuálne počítače s osvedčeným pomerom ceny a výkonu pre pracovné záťaže SAP HANA na platforme GCP, na ktorej beží systém SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications. Ide sa o prvý podporovaný linuxový systém pre SAP HANA v Google Cloud. Riešenia SAP, ktorá bežia na platforme SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications na GCP, pomáhajú firemným zákazníkom rýchlejšie a efektívnejšie znižovať prevádzkové náklady, pretože platia len za to, čo používajú.

„Hlavným prínosom riešenia operačného systému SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications na GCP je fakt, že zákazníkom šetrí čas, úsilie a prostriedky pri nasadzovaní systémov SAP, vrátane zásahov u zákazníka a riešenia incidentov,“ povedal Naji Almahmoud, viceprezident divízie Global Alliances v spoločnosti SUSE. „Riešenia softvérovo definovaných infraštruktúr spoločnosti SUSE umožňujú zákazníkom plniť stále sa meniace nároky digitálnej ekonomiky a podpora pre platformu Google Cloud Platform firmám poskytuje flexibilitu pri voľbe spôsobu nasadenie, ktorý bude zodpovedať ich potrebám s najlepším linuxovým systémom pre riešenia SAP HANA a SAP S/4HANA.“

Brenton O’Callaghan, regionálny viceprezident spoločnosti Bluefin North America, uviedol: „Spoločnosť Bluefin Solutions verí, že schopnosť prevádzkovať SAP na platforme Google Cloud Platform urýchli inovácie a bude prielomom, ktorý bude v nasledujúcich rokoch prínosom pre zákazníkov z firemnej sféry. Ako partner spoločnosti SUSE a jeden z mála poskytovateľov služieb na svete, ktorí majú skúsenosti s prevádzkovaním riešení SAP u troch hlavných poskytovateľov verejných cloudov, sme presvedčení, že je teraz pre firemných zákazníkov najlepší čas zabudovať verejný cloud do svojich plánov digitálneho rozvoja. Veľmi nás teší, že môžeme spolupracovať so spoločnosťami SUSE a Google na ďalšom vývoji.“

Pridaním platformy Google Cloud Platform je teraz systém SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications k dispozícii u troch hlavných poskytovateľov verejných cloudov, vrátane Amazon Web Services a Microsoft Azure.

Značky: