Firmy a podnikatelia – s portálom Bezpečnosť v praxi ste v bezpečí po celý rok. Komplexný prehľad firemnej bezpečnosti z 95 oblastí. Zapojte sa našej súťaže.

Posledné mesiace nám všetkým v priamom prenose zasiahla do firemného aj súkromného života pandémia ochorenia COVID-19, ktorá bola a je veľkou skúškou našej pripravenosti v oblasti ochrany zdravia. Počas pandémie sme sa museli vyrovnať aj s potrebou kybernetickej bezpečnosti pracovníkov na home office alebo vzdialenom fungovaní činností firiem cez online nástroje. Manažéri sa museli zmeniť na krízových manažérov alebo povolať externých. V neposlednom rade sme sledovali aj boj hasičov s pandemickými povinnosťami a súčasne so zvýšeným počtom požiarov kvôli suchu a pod. V súvislosti s pandémiou pribudol v rekordnom čase nový Bezpečnostný check-list COVID-19, ktorý združuje všetky dôležité informácie a nariadenia na jednom mieste a umožňuje v nich štruktúrovane vyhľadávať.

Kybernetická bezpečnosť je voči ostatným mladou disciplínou s rýchlym nástupom. Na portáli je unikátny obsah v podobe Komentára k zákonu o kybernetickej bezpečnosti, seriálu k bezpečnostným opatreniam, príkladov z praxe, záznamu webinára Ako na kybernetickú bezpečnosť pre firmy, novovznikajúcich vzorov zmlúv, informácií k auditom a ďalších informácií k vyhláškam a použití v praxi. Obsah pripravujú špičkoví odborníci z praxe, ktorí u nás patria k špičke.

Súťaž

Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte tieto zaujímavé ceny.

Výhercovia: 

  •  3x  3mesačný prístup na bezpecnostvpraxi.sk
    Marián Lukáč, Čereňany
    Pavol Mazor, Kalinovo
    Samuel Strapko, Visolaje
  • 1x 6mesačný prístup na bezpecnostvpraxi.sk
    Roman Tabaček, Banská Bystrica
  • Voucher na nákup v našom eshope Zakon.sk   v hodnote 30 eur
    Stanislav Mihaľo, Košice

Súťaž bola ukončená.

Súťaž prebieha do 25. 6. 2020 a riadi sa všeobecnými pravidlami súťaží. Výhercu žrebujeme 29. 6. 2020 a uverejníme ho na tejto stránke.

 

TOP_téma_rok

 

Získajte komplexný prehľad firemnej bezpečnosti zo všetkých 95 oblastí – spoľahlivý obsah, služby, funkcie, príklady z praxe, video-školenia, podcasty, check-list Covid-19 – to všetko len za 16 eur mesačne (bez dph).

Ročný prístup zakúpite jednoducho online v našom E-SHOPE.

Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru v prvom spoločnom roku a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Veríme, že sa nám aj v nasledujúcom období bude dariť prinášať aktuálny a spoľahlivý obsah, ktorý Vám spolu s užitočnými funkciami zjednoduší prácu a ušetrí Váš čas.

Značky: