Vyhrať Samsung Galaxy S7 nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí si správne tipnúť, vyplniť e-mail a zaradíme vás do žrebovania. Súťaž pripravujeme v spolupráci s Telekomom a produktovým partnerom je spoločnosť Samsung. 

samsung_galaxy_s7_nowat

Ako sme spomínali v našom článku , už onedlho budete môcť spoznať krásy Slovenska v troch krátkych videoklipoch, ktorých výroba bude prebiehať do tohto piatka. Videá sa vyrábajú postupne v okolí Trenčína, Senice, na Donovaloch, Chopku, Liptovskej Mare, v Poprade, na Štrbskom plese, v Spišskej Novej Vsi, Prešove, Domaši a v jaskyni Domica. Všetky sú točené kvalitnou technologickou výbavou, strihajú sa cez Adobe Premiere. Nahrané budú na YouTube prostredníctvom 4G internetu od Telekomu a nájdete ich pod hashtagom #nicniejenemozne. Vo videách sa presvedčíte o tom, kde všade na Slovensku je pokrytie 4G internetom a ako je to s jeho rýchlosťou a stabilitou spojenia.

Vašou úlohou je tipnúť si, aký sumárny objem dát v GB sa bude spracovávať pri príprave videí, po ich nakrútení. Svoje tipy nám môžete posielať aj opakovane, cez nižšie uvedený formulár. Nevyhnutné je uviesť vašu e-mailovú adresu, na ktorej vás budeme môcť informovať v prípade výhry telefónu. Pomôcť v odhade vám môže aj náš článok. Za prvý deň sa pritom spracovalo 300 GB dát. Celkovo je sedem natáčacích dní, karty však môže zamiešať počasie.

Ukážka pripravovaných videí:

Tipujte a nezabudnite, že #nicniejenemozne