Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Obyvatelia ďalších 30 lokalít na Slovensku môžu využívať stále obľúbenejšie moderné LTE pripojenie svojich domácností k internetu. Najmä v lokalitách s individuálnou zástavbou býva často problémom chýbajúca infraštruktúra, a tak ich obyvatelia môžu o vysokorýchlostnom internete iba snívať. Riešením pre ľudí aj z Podbrezovej, Cífera či Svitu je TO.doma od SWANu, ktoré signál šíri vzduchom.

Pri obľúbenej službe TO.doma sa nám podarilo pokryť aj menšie obce, kde boli obyvatelia väčšinou odkázaní na pomalý alebo nestabilný internet,“ hovorí riaditeľ pre stratégiu SWANu Jozef Lasz. LTE technológia ponúka omnoho vyššiu kvalitu pripojenia a prenosové rýchlosti ako napríklad DSL, WiFi alebo WiMax.

TO.doma má navyše oproti káblovému internetu výhodu v tom, že sa šíri vzduchom a nepotrebuje rozkopávky záhrady a nechcené zmeny v interiéri,“ uviedol Lasz.

LTE internet TO.doma vyžaduje iba malú externú anténu, ktorá sa dá umiestniť na fasádu domu. Pritom ponúka stabilne vysoké prenosové rýchlosti až do 70/5 Mbit/s, čo stačí aj tým najnáročnejším domácim užívateľom. SWAN najnovšie plne pokryl službou TO.doma tieto mestá a obce:

Bernolákovo
Bošany
Cífer
Čakajovce
Dolná Ždaňa
Dolný Kubín
Helcmanovce
Hliník nad Hronom
Horné Chlebany
Chynorany
Jelšava
Jelšovce
Kendice
Košúty
Krásno
Lehôtka pod Brehmi
Lipany
Ľudovítová
Nadlice
Nedanovce
Nižná (okres Tvrdošín)
Petrovany
Podbrezová
Podbrezová – časť Lopej
Považany
Prakovce
Predajná
Rajčany
Sielnica
Sládkovičovo
Sliač
Svit
Šoporňa
Tornaľa
Trenčianska Turná
Trstená
Výčapy – Opatovce
Žabokreky nad Nitrou

Služba TO.doma je dostupná pre obyvateľov viac ako 300 miest a obcí na Slovensku. Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť na www.swan.sk alebo vo všetkých SWAN CENTRÁCH alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456, voľba 1. Rýchly internet si môžu zákazníci kúpiť na predajných miestach SWANu alebo objednať prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk. V blízkej budúcnosti sa plné pokrytie rozšíri ešte o ďalšie lokality v okresoch Banská Štiavnica, Bardejov, Bytča, Krupina, Levoča, Medzilaborce, Považská Bystrica, Spišská Nová Ves a Svidník.

Značky: