Novinka okrem režimu inkognito prináša aj rozšírenie textu a ďalšie funkcie.

Virtuálna klávesnica SwiftKey Beta v6.4.5 sa dostala do popredia najmä vďaka veľkým možnostiam prispôsobenia. Najnovšie, hoci v testovacej verzii, prináša inkognito mód. Ten môžete použiť vtedy, keď nechcete, aby si klávesnica pamätala napísané slová. Takisto sa nebudú ukazovať slová z pamäte, ktoré ste klávesnicu naučili. Vhodné najmä pri rizikových stránkach, no aj pri chatovaní. Históriu chatu vymažete, no predikcia potom môže navrhovať slová, ktoré ste klávesnicu buď naučili alebo použili.

swiftkey-beta-1340x754_androidauthority_nowat

V tajnom režime písania sa zmení podklad klávesnice na čierny a tento režim sa dá aktivovať skratkou priamo z klávesnice. Druhým rozšírením sú automatické texty. Toto poznáte napríklad z Microsoft Word. Stačí napísať napríklad vaše iniciály a klávesnica navrhne vaše priezvisko.

google-play-badge_nowat

Ako beta verzie, SwiftKey Beta v6.4.5 nemusí byť super stabilné, takže očakávať, že naraziť na niekoľko problémov každú chvíľu. Ak chcete to skúsiť, zamierte na Google Play kliknutím na odkaz nižšie a dajte nám vedieť v komentároch svoj dojem aktualizácie beta.

Zdroj: Android Authority

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.