Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Špeciálne navrhnutý herný headset Super X-Fi, ktorý si môžete pozrieť na veľtrhu CES 2020

 Na výstave CES 2020 spoločnosť Creative Technology predstaví prichádzajúci USB herný headset SXFI GAMER, ktorý obsahuje špeciálne navrhnutý zvukový profil, ktorý optimalizuje zvukový profil Super X-Fi pre FPS hry.

Hranie sa stane skutočným ako nikdy predtým

Holografia slúchadiel Super X-Fi je ocenená technológia, ktorá prináša zvukovú scénu špičkového systému priestorových reproduktorov do slúchadiel  a personalizuje ju pomocou umelej inteligencie (UI) pre prirodzený zážitok z počúvania. Od svojho celosvetového uvedenia na trh a zisku 15 ocenení na výstave CES 2019 boli používatelia a kritici unesení realizmom personalizovaného zvuku, ktorý je prispôsobený ich antropometrickým profilom.

Na veľtrhu CES 2020 spoločnosť Creative uvádza na trh úplne nový model Super X-Fi Gen2, vylepšenú verziu zvukového profilu Super X-Fi, ktorá obsahuje kľúčové vylepšenia, ako je vyššia presnosť pri prispôsobovaní zvukového profilu používateľa, zachovanie ďalších detailov v konfigurácii priestorového zvuku, vyššia presnosť polohy a vernosť zvuku.

Herný zvukový profil v SXFI GAMER zahŕňa všetky tieto prvky a optimalizuje ho tak, aby sa perfektne hodil pre FPS hry – zobrazovanie v prostredí, zvukové signály, projekcia na diaľku a smerovanie sú vylepšené v prospech konkurenčných výhod hráča.

Vytvorenie vlastného herného profilu bolo pre spoločnosť Creative prirodzeným krokom pri vytváraní zvukového podpisu Super X-Fi. Ako povedal Lee Teck Chee, viceprezident technológie v spoločnosti Creative a vynálezca Super X-Fi, „Zvukový dizajn pre herný realizmus vo FPS hrách má odlišný prístup, napríklad v porovnaní s realizmom filmu. To pre nás pri práci na SXFI  zvuku pre hry predstavovalo výzvu, ale naša odbornosť a skúsenosti nám poskytli dobrý základ. Od prvých dní Sound Blaster pred viac ako 30 rokmi sme mali dlhú históriu práce na hrách a porozumenia pre optimalizáciu zvukového prejavu pre rôzne typy hier.“

Vyzerajte a cítite sa ako profesionálny hráč

Okrem kvality zvuku ostrostrelca slúchadlá SXFI GAMER fungujú rôznymi spôsobmi v prospech hráča.

SXFI GAMER má profil RGB osvetlenia, ktorý je agresívnejší a štýlovejší ako v predchádzajúcich herných headsetoch Creative a poskytuje väčšie pohodlie používateľom s koženými koncovkami do uší. Kľúčovou vlastnosťou je jeho mikrofón s úplne novým dizajnom pre lepšiu hernú komunikáciu. Je vybavený integrovaným pop filtrom, vylepšenou jednosmernosťou na odstránenie nepotrebného okolitého zvuku, lepšou redukciou šumu a celkovo čistejším,  prirodzenejším zvukom.

SXFI GAMER je predbežne naplánovaný na uvedenie na trh v Q2 2020 a bude sa predávať za atraktívne ceny, aby oslovil čo najširší trh.

SXFI GAMER bude exkluzívne predstavený v Creative stánku na veľtrhu CES 2020, ktorý sa nachádza v benátskej rokovacej miestnosti Veronese 2504 od 7. do 10. januára 2020.

Značky: