Huawei AppStore zhromažďuje tie najlepšie aplikácie, u nás bude spustený začiatkom budúceho roka.

Navigácia Sygic GPS, ktorú používa viac ako 200 miliónov používateľov po celom svete, bola uvedená ako aplikácia číslo jedna v kategórii navigácií v obchode Huawei AppStore. Tento nový obchod s aplikáciami bude v najbližšej dobe spustený naprieč Európou a zhromažďuje iba tie najlepšie aplikácie na svete, vyžaduje ich pravidelnú aktualizáciu a hodnotenie štyrmi a viac hviezdičkami. Huawei oznámil uvedenie aplikácie Sygic do ponuky svojho obchodu na konferencii Huawei Eco-Connect Europe 2017.

Okrem aplikácie Sygic GPS Navigácia bude v obchode dostupný aj nástroj Fuelio. Ide o nenáročnú a ľahko použiteľnú aplikáciu pre systém Android, ktorá šoférom šetrí peniaze tým, že sleduje výdavky ako prejdenú vzdialenosť, servis vozidla a spotrebu paliva.

Obchod s aplikáciami Huawei je v súčastnosti jedným z najväčších a najrýchlejšie rastúcich v Číne, a je dodávaný už nainštalovaný vo všetkých mobilných telefónoch Huawei. Rok 2017 je svedkom jeho expanzie do Európy, Austrálie, Ázie a Afriky, pričom vstup na zvyšné trhy sveta je naplánovaný na rok 2018, čím sa vytvorí skutočne globálny obchod pre systém Android. Narozdiel od iných obchodov s aplikáciami, Huawei vyberá iba tie najlepšie na trhu. Nové aplikácie sú posudzované Huawei týmom pre aplikácie, a ak sú uvedené do ponuky, musia získať a udržať si vysoké hodnotenie.

Zdroj: Sygic

Prečítajte si aj:

Sygic pridal do navigácie rozšírenú realitu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit