Sygic výrazne vylepšil aplikáciu Sygic Travel VR. Pomôže vám lepšie naplánovať výlety do vybraných miest.

Sygic od minulého roka ponúka praktickú cestovateľskú aplikáciu Sygic Travel. Tá obsahuje užitočné informácie a mapy veľkého množstva miest, nielen tých, ktoré sú atraktívne pre cestovateľov. Sygic sa rozhodol svoje aktivity v tomto smere podporiť aj aplikáciu Sygic Travel VR, ktorá je určená pre virtuálnu realitu. Pomocou spomenutej aplikácie a VR okuliarov si môžete pozrieť niektoré miesta tak, ako keby ste tam naozaj boli. Sygic dnes oznámil novú verziu svojej aplikácie pre virtuálnu realitu.

Sygic Travel VR dostal významné vylepšenia. Zmenilo sa používateľské rozhranie, ktoré je prehľadnejšie a intuitívnejšie a novinkou je aj kvalitnejší obsah. Zatiaľ čo v prvej verzii aplikácie ste si mohli vo virtuálnej realite pozerať fotografie a videá z vybraných miest, nová verzia aplikácie ponúka praktických video sprievodcov, ktoré vám v niekoľko minútovom 360° videu poradia, aké miesta by ste nemali pri návšteve danej lokality prehliadnuť.

Nová verzia Sygic Travel VR ponúka intuitívne a prehľadné rozhranie. Všimnite si rozdelenie lokalít podľa kontinentov a taktiež ľavý bočný panel

Koncept video sprievodcov je výborný, pretože na rozdiel od písaných sprievodcov si môžete pozrieť dané miesto a jednoduchšie ho teda identifikujete, keď ho reálne navštívite. Sygic Travel VR ponúka v tomto smere 360° zachytenie danej lokality.

Spoločnosť Sygic ako prvá na svete ponúka 360° video sprievodcov so sprievodným komentárom. Databáza podľa Sygicu v súčasnosti pokrýva 40 destinácií, pričom k dispozícii je takmer 5000 jedinečných 360° videí a obrázkov z celého sveta.

My sme mali možnosť vyskúšať novú verziu aplikácie v predstihu a počas nášho testovania bolo k dispozícii 28 video sprievodcov v štýle „jeden deň v…“ a fotografie a videá zo 44 rôznych destinácií. V porovnaní s pôvodnou verziou chválime výrazne lepšie rozhranie a najmä zmysluplný obsah.

App Store

Aplikáciu Sygic Travel VR si môžete stiahnuť zadarmo z obchodu Google Play.

Prečítajte si aj:

Sygic Travel – aplikácia, ktorá vám naplánuje cestu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit