Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology uviedla na trh 16-šachtové zariadenie RackStation RS2821RP+ veľkosti 3U navrhnuté tak, aby podávalo vynikajúci výkon pri zálohovaní rozsiahlych infraštruktúr, poskytovaní súborov na firemnej úrovní a privátneho cloudu.

“Zariadenie RS2821RP+ je vysoko výkonné riešenie úložiska určené pre zákazníkov z oblasti malých a stredných firiem,“ uviedol Julien Chen, produktový manažér spoločnosti Synology Inc.

„Vďaka vysokej kapacite úložiska, upgradovateľnému výkonu a redundantnému napájaniu predstavuje spoľahlivý súborový server,“ dopĺňa Chen. „Podporuje taktiež základné aplikácie pre prácu z domova, napr. Synology Office, Synology Drive a Synology Chat, čo sú naše riešenia pre zdieľanie súborov a produktivitu zabezpečujúc tak spoľahlivé pripojenie zamestnancov a prístup k firemným dátam.“

Viac ako dvojnásobná rýchlosť

Nové zariadenie RackStation sa môže pochváliť významným zvýšením výkonu v porovnaní so svojim predchodcom1 a ponúka o 115 % vyššiu hodnotu IOPS pri náhodnom zápise a až o 162 % vyššiu hodnotu IOPS pri čítaní2. Ponúka taktiež o 26 % vyšší výkon sekvenčného čítania s hodnotou 2200 MB/s a až o 65% vyššiu priepustnosť sekvenčného zápisu s hodnotou 1164 MB/s.

Prispôsobiteľné potrebám vašej firmy

Zariadenie RS2821RP+ je možné upgradovať tak, aby spĺňalo špecifické požiadavky vašej firmy. Prostredníctvom PCIe je možné nainštalovať kartu Synology 10 GbE s dvomi portami alebo sieťovú kartu 25GbE3 alebo pomocou karty adaptéru Synology M.2 a diskov NVMe SSD radu SNV300 vytvoriť medzipamäť SSD4, ktorá predstavuje cenovo prijateľný spôsob zvýšenia hodnoty IOPS náhodného čítania a zápisu v prípade polí pevných diskov bez toho, aby došlo k obsadeniu štandardných šácht na disky.

Pamäť je možné rozšíriť až na 32 GB pamäte DDR4 ECC5. Prostredníctvom rozširovacej jednotky RX1217(RP) môžete pridať ďalších 12 šácht na disky6 a rozšíriť tak ich celkový počet na 28. Na zariadenie RS2821RP+ sa vzťahuje trojročná obmedzená záruka spoločnosti Synology7, ktorú je možné vo vybraných oblastiach predĺžiť až na 5 rokov.

Viac ako 150 aplikácií rozširujúcich funkcie súborového serveru

Všetky zariadenia Synology NAS používajú operačný systém DiskStation Manager (DSM), ktorý ich vzájomne prepája do ekosystému výkonných riešení s bohatými funkciami.

Služba Hyper Backup umožňuje používateľom zálohovať dáta z NAS zariadení do cloudu a iných cieľov a súprava Active Backup Suite zabezpečuje robustné zálohovanie klientov so systémom Windows, serverov, súborových serverov a virtuálnych počítačov. Služby Synology Drive, Chat a Office ponúkajú kancelárske aplikácie, funkcie zdieľania súborov a funkcie chatu prístupné prostredníctvom webového prehliadača a umožňujú tak plynulú spoluprácu medzi zamestnancami z pohodlia ich domova.

Služba Surveillance Station premení tieto zariadenia na univerzálne riešenia sledovania s podporou až 40 kamier8. Certifikovaná integrácia so systémami VMware, Windows a ďalšími virtualizačnými platformami zabezpečuje bezproblémovú správu úložiska virtuálneho počítača.

Dostupnosť

Zariadenie RS2821RP+ môžete zakúpiť už dnes u predajcov Synology vo vybraných krajinách.

1 Porovnávanie bolo realizované so zariadením RS2818RP+ predchádzajúcej generácie.

2 Hodnoty boli dosiahnuté v laboratóriách spoločnosti Synology pri optimalizovaných nastaveniach siete a konfigurácie. Skutočný výkon sa môže líšiť podľa prostredia. Všetky podrobnosti o nastavení testu sú uvedené na stránke výkonu na webe spoločnosti Synology.

3 Medzi kompatibilné sieťové karty patria E25G21-F2, E10G21-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Aktuálny zoznam kompatibilných zariadení sa nachádza na tomto odkaze.

4 Medzipamäť NVMe SSD je možné aktivovať pomocou kariet adaptéru SSD Synology M2D20 alebo E10M20-T1 s nainštalovanými diskami SNV3400/3500 NVMe SSD.

5 Upgrade na maximálnu úroveň pamäte umožňuje použiť viacero súbežných pripojení, viac virtuálnych počítačov hostovaných pomocou nástroja Virtual Machine Manager, väčšiu veľkosť zväzkov a ďalšie rozšírenia. Konkrétne podrobnosti sú uvedené v brožúre daného zariadenia.

6 Podpora diskov disky LFF (3,5”) alebo SFF (2,5”) SATA. Kompatibilitu diskov zistíte v zozname kompatibilných zariadení Synology. Kapacitu oboch jednotiek je možné rozšíriť pomocou samostatne zakúpenej rozširovacej jednotky Synology RX1217(RP).

7 Záručná doba začína dátumom zakúpenia uvedeným na vašom doklade. Ďalšie informácie o našej obmedzenej záruke na produkt. Na zariadenie RS2821RP+ sa vzťahuje obmedzená 3-ročná záruka na hardvér, ktorú je možné v niektorých oblastiach pomocou voliteľného balíčku so servisným doplnkom EW202 s ďalšou dvojročnou zárukou rozšíriť až na 5 rokov.

8 Súčasťou balíčka Surveillance Station sú dve bezplatné licencie na kamery. Pripojenie viacerých kamier alebo zariadení vyžaduje ďalšie licencie.

 

Značky: