Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vytvorte si privátny cloud vo svojej domácnosti

Spoločnosť Synology Inc. predstavila zariadenie DiskStation DS420j, riešenie pre synchronizáciu a zdieľanie, ktoré sa kapacitou zameriava na domácich používateľov.

„Vďaka ohromnému množstvu dát vytváraných mobilnými zariadeniami, laptopmi a fotoaparátmi sa synchronizácia a zdieľanie súborov stávajú pre osobných používateľov stále väčším problémom. Nevyhnutne tak musia používatelia hľadať spoľahlivý spôsob ochrany svojich digitálnych dátových zdrojov,“ uviedol Kevin Meng, produktový manažér v spoločnosti Synology Inc. „Zariadenie DS420j ponúka jednoduché a privátne riešenie s rozsiahlou kapacitou pre vás a vašu rodinu, umožňujúc synchronizáciu a zdieľanie stále narastajúceho objemu vašich digitálnych spomienok.“

Kľúčové vlastnosti DS420j

DS420j je 4-šachtový NAS server pre domácnosti a súkromných používateľov. Ide o multimediálne úložisko pre efektívnu správu a zdieľanie multimediálnych súborov, ktoré je ideálnou voľbou pre uchovávanie fotografií a prenášanie dátového video streamu. Výkonný procesor zariadenia DS420j zabezpečuje plynulú správu fotografií aj multimédií. Medzi jeho kľúčové vlastnosti patrí:

  • 64-bitový 4-jadrový procesor s operačnou pamäťou 1 GB DDR4
  • Rýchlosť šifrovaného čítania a zápisu cez 112 MB/s
  • Maximálna kapacita úložiska 64 TB

Používa systém Synology DiskStation Manager

Zariadenie DS420j používa systém DiskStation Manager, stabilnú platformu pre správu dát, ktorá zabezpečuje bezpečnosť dát aj efektivitu práce. Spoločnosť Synology získala celý rad mediálnych ocenení, napríklad popredné miesto v kategórii stredne rozsiahlych NAS serverov v prieskume úložných riešení TechTarget a po šiestykrát za sebou zvíťazila aj v ankete PCMag Business Choice.

Ďalšie informácie o zariadení DS420j

 

Značky: