Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology uvádza na trh nový DiskStation DS715 a DS215+. DS715 je škálovateľný NAS server vyzbrojený štvorjadrovým procesorom, pokým DS215+ je dvojjadrový a dvojšachtový NAS server. S cieľom poskytnúť kompaktné NAS riešenia typu all-in-one podporujú obe zariadenia hardvérové šifrovanie, aby tak pomohli SMB podnikom bezpečne ukladať, chrániť a zdieľať dáta.

„Menšie pracovné skupiny očakávajú s ich vzrastajúcimi potrebami škálovateľné a pritom vysoko výkonné dátové úložisko, avšak s nízkymi počiatočnými nákladmi. Model DS715 a DS215+ ponúkajú výkon, spoľahlivosť a škálovatelnosť a to všetko v atraktívnej cene.“ Povedal Jonathan Wang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc.

Spolu so štvorjadrovým procesorom a 2 GB pamäte RAM ponúka DS715 rýchly prenos dát v rýchlosti cez 216 MB/s pri čítaní a 142 MB/s pri zápise. Hardvérové šifrovanie zabezpečuje rýchly prenos zašifrovaných dát až do rýchlosti 205 MB/s pri čítaní.

DS215+ prináša vysoký výkon vďaka dvojjadrovému 1,4 GHz procesoru a 1 GB RAM a ponúka vysoké prenosové rýchlosti presahujúce 209 MB/s pri čítaní a 139 MB/s pri Link Aggregation. Hardvérové šifrovanie zabezpečuje rýchle šifrované dátové prenosy v rýchlostiach do 145 MB/s pri čítaní.

SynologyDS715_nowat

Model DS715 podporuje funkciu Synology High Availability, ktorá ponúka redundanciu v prípade nečakaných udalostí ako napr. výpadku siete, kedy zabezpečí transparentný prechod medzi záložnými servermi s cieľom dosiahnutia najvyššej spoľahlivosti a pružnosti. Zároveň slúži ako robustný NVR server podporujúci dohľadové stredisko Surveillance Station. DS715 dokáže poskytnúť centralizovaný manažment pre hosting a náhľad až 30 IP kamier súčasne (900 FPS @720p). Tento model bol vyvinutý tak, aby rástol spolu s vašim podnikaním – môžete totiž rozšíriť jeho kapacitu až na 7 diskov s pripojením na rozširujúcu jednotku DX513.

Model DS215+ bol vytvorený tak, aby ste ho mohli spravovať bez akejkoľvek námahy – pevné disky v šachtách vymeníte bez potreby použitia jediného nástroja, zároveň ich môžete vymieňať za behu (hot-swapping) a vďaka duálnemu gigabitovému LAN konektoru máte zabezpečenú neprerušenú prevádzku. Navyše DS215+ pridáva dva porty USB 3.0 pre rýchlejšie dátové prenosy a jeden eSATA konektor pre potreby rozsiahleho zálohovania.

DS715 a DS215+ pracuje s operačným systémom DiskStation Manager (DSM), najpokročilejším a najintuitívnejším operačným systémom pre NAS zariadenia. Ponúka širokú škálu aplikácií od zálohovania až po sieťový manažment, čím model DS715 a DS215+ pokryjú všetky dôležité služby pre vašu firmu a zvyšuje tak produktivitu pri práci. Synology už druhý rok po sebe získalo titul „PC Mag Business Choice Award winner“ a získalo najvyššie ohodnotenie v každej položke prieskumu a to vrátane dostupnosti, hodnoty a pravdepodobnosti odporúčania.

Pre viac informácií o produkte DS715 prosím navštívte https://www.synology.com/products/DS71

Pre viac informácií o produkte DS215+ prosím navštívte https://www.synology.com/en-global/products/DS215+

Dostupnosť

Synology DiskStation DS715 a DS215+ sú od dnes dostupné globálne

Značky: